18 juni, 2018

Låna Pengar

Här hittar du olika sidor och inlägg som har med att låna pengar att göra. Notera att information om P2P-lån finnes under fliken “Investeringar”. Klicka vidare till en specifik sida för att läsa mer.

Spacer

Låna Pengar

Många personer ogillar att prata om att låna pengar men i vissa fall så är det faktiskt väldigt behjälpligt. Ska man till exempel köpa hus eller göra en stor satsning med företaget så kan man ibland behöva ett tillskott av kapital.

Man ska alltid se till att man har täckning för lånet och att man är förbered på olika scenarion som kan uppstå. Det sista man vill göra är att hamna i en sits där man sitter med ett lån som man inte har råd att betala av vilket kan få katastrofala följder för ekonomin.

På sidorna hittar du information som är riktad till såväl företag som privatpersoner med hoppet om att underlätta er vistelse i lånedjungeln. Jämför alltid minst en handfull aktörer mot varandra för att på så sätt hitta bästa möjliga avtalet för just din situation. 

Befintligt lån

Har du redan ett lån och vill sänka räntan? Det här inlägget handlar om hur jag gjorde för att samla lån och samtidigt få pengar i handen. Detta genom att nyttja ett så kallat cashback-erbjudande.

Vanliga fällor vid lån

En sida som alla bör läsa Innan man tecknar något avtal kring ett lån. Där har jag nämligen gått igenom viktiga saker att tänka på samt att undvika när det är dags att låna pengar.

Jämförelse Privatlån

På den här sidan så hittar du en kontinuerligt uppdaterad lista med olika långivare som ger ut privatlån.

Jämförelse SMSLån

På den här sidan så hittar du en kontinuerligt uppdaterad lista med olika över olika långivare som ger ut SMSlån/Snabblån/Direktlån/etc.

Jag hoppas att sidorna underlättar för dig som ska låna pengar och att du snabbt och enkelt hittar en långivare som tillhandahåller just det lånet som du efterfrågar.

spacer
amazon salt and pepper shakers