18 juni, 2018

Låna Pengar

Här hittar du olika sidor och inlägg som har med att låna pengar att göra. Notera att information om P2P-lån finnes under fliken ”Investeringar”. Klicka vidare till en specifik sida för att läsa mer.

Spacer

Låna Pengar

Många personer ogillar att prata om att låna pengar men i vissa fall så är det faktiskt väldigt behjälpligt. Ska man till exempel köpa hus eller göra en stor satsning med företaget så kan man ibland behöva ett tillskott av kapital.

Man ska alltid se till att man har täckning för lånet och att man är förbered på olika scenarion som kan uppstå. Det sista man vill göra är att hamna i en sits där man sitter med ett lån som man inte har råd att betala av vilket kan få katastrofala följder för ekonomin.

På sidorna hittar du information som är riktad till såväl företag som privatpersoner med hoppet om att underlätta er vistelse i lånedjungeln. Jämför alltid minst en handfull aktörer mot varandra för att på så sätt hitta bästa möjliga avtalet för just din situation. 

Befintligt lån

Har du redan ett lån och vill sänka räntan? Det här inlägget handlar om hur jag gjorde för att samla lån och samtidigt få pengar i handen. Detta genom att nyttja ett så kallat cashback-erbjudande.

Jämför Lån

Att jämföra lån innan man skriver på något är enligt mig ett måste. Genom att göra det, som inte tar särskilt lång tid, så kan du spara en hel del pengar. Men inte bara det, utan det hjälper dig verkligen att undgå att ta ett dåligt lån som riskerar att sabba hela din privatekonomi.

Sänkt ränta på lån

Läs en lång sida med massor av tips för dig som vill ta lån och få lägre ränta. Eller som redan har lån och vill sänka räntan på dina befintliga lån. Sidan innehåller tips, saker att tänka på, fällor att akta sig för med mera som kan hjälpa dig förhandla eller välja rätt för att spara pengar.

Tänka på vid lån

På den här sidan skriver jag om viktiga saker att tänka på innan och när man tar ett lån. Det är viktiga punkter som tas upp och jag hoppas att du genom att läsa detta kan undvika att hamna i en lånfälla.

Vanliga fällor vid lån

En sida som alla bör läsa Innan man tecknar något avtal kring ett lån. Där har jag nämligen gått igenom viktiga saker att tänka på samt att undvika när det är dags att låna pengar.

spacer