Cashback är återbäring du inte bör missa

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

För den som handlar på nätet så finns det något som är helt fantastiskt. Fenomenet kallas för cashback och betyder att du får pengar tillbaka när du handlar. Det är absolut en återbäring som man inte bör ignorera eftersom att man i slutändan får tillbaka pengar.

Längst ned i det här inlägget hittar du även alla senaste inlägg inom kategorin cashback.

Det finns en del olika sidor som erbjuder cashbacks när man handlar i utvalda butiker. Urvalen brukar vara riktigt, riktigt stora och chansen är helt klart att dina favoritbutiker finns med i utbudet.

Personligen så handlar jag väldigt sällan online men när jag gör det så försöker jag att alltid nyttja en cashback. Så för mig så blir det inte så mycket pengar men för den som handlar online mer än en gång per år, ja där finns det faktiskt pengar att hämta.

Det man gör är att bli medlem på en hemsida, kostar normalt ingenting, och sedan så handlar man i butiken eller butikerna man tänkt handla i. Efter det så får du en viss %, en summa eller någon annan bonus som belöning. Ibland kan man få runt 10% i återbäring på ett köp, i längden blir det en hel del slantar.

Så jag tycker absolut att den som handlar på nätet bör nyttja bonusar ifrån cashback så ofta som möjligt.

www.ihallandeinvest.se spacer

Hur väljer jag rätt plattform?

Antingen så kan du kombinera flera stycken och använda så många som du vill, eller så kan du försöka fokusera och maxa din återbäring genom en sida. Den sidan du väljer bör helt enkelt ha flest av butikerna du brukar handla från i sitt utbud.

Bli medlem och surfa in för att se om du hittar butikerna du brukar handla i via nätet. När du har valt sidan så är det bara att vänta tills att du ska handla online och sedan så använder du den. Efter det så börjar din återbäring trilla in varje gång du använder sidan.

Plattformar

Här är bra hemsidor som ger dig återbäring när du handlar online, alla förutom en har även bonusar för nya medlemmar(referral-länkar):

www.ihallandeinvest.se spacer

Varför får jag återbäring?

Hemsidan som erbjuder cashback har marknadsföringssamarbeten med butikerna i sitt utbud. Hemsidan tjänar pengar varje gång du handlar och ger i sin tur en bit av kakan till dig. En win-win för dig och cashback-hemsidan.

Cashbacken är pengar som du annars aldrig hade sett röken av så det är verkligen bra att kunna få återbäringen så pass enkelt. För att sluta kasta bort pengar i onödan när man handlar online så är det bara att bli medlem och ta del av återbäringen.

En rolig utmaning du kan göra är att försöka investera pengarna du får tillbaka. Hur mycket kan du få kapitalet att växa? Det blir möjligtvis extra roligt att få pengar som man aldrig annars hade fått tillbaka att växa mer och mer.

Njut av din återbäring och glöm inte bort att använda sidan eller sidorna som du väljer att gå med i.

Gå med i ”Vi som gillar Cashback” på Facebook!

5 thoughts on “Cashback är återbäring du inte bör missa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.