Handla billigt online – Mixa Rabattkoder & Cashback

Inlägget innehåller referrallänkar.

För att inte rasera privatekonomin när man vill köpa något så hjälper det givetvis att handla billigt online. Jag har själv nyligen börjat använda det fenomenala konceptet cashback som ger återbäring på köp. En av sidorna som erbjuder det blandar cashback och rabattkoder så att man spenderar mindre och får pengar tillbaka på en och samma gång.

Att handla billigt online kan spara dig mycket pengar i längden. Handlar man månadsvis på nätet så kan några % i lägre kostnad per köp i längden bli en hel del pengar. Därför så propsar jag starkt för att man använder sig av cashbacks.

Vad är cashback?

Det är i princip samma sak som att ha ett kreditkort som ger återbäring när man handlar. Fast man slipper löpande avgifter och man slipper kredit. Säg att du handlar för 500 kr på en sida som ger 10% cashback. Då får du 50 kr tillbaka i fickan, pengar som du annars aldrig sett till.

En person som handlar för 500 kr två gånger i månaden på nätet samlar på ett år ihop över 1000 kr i cashback. En tusenlapp om året som du kan spendera på vad du vill glatt vetandes att om du inte nyttjat cashback så hade du gett bort de pengarna.

Här är ett exempel på vissa av deras erbjudanden med riktigt, riktigt hög återbäring hos RewardNetwork:

rewardnetwork reward network handla billigt online shoppa

Jag har tidigare skrivit om cashback i de här inläggen:

www.ihallandeinvest.se spacer

Handla billigt online

Det finns en hel del olika sidor som erbjuder just cashback men en sticker ut lite extra ifrån mängden. RewardNetwork kombinerar nämligen tillgängliga rabattkoder med att ge dig cashback.

Så först när du handlar så spenderar du mindre tack vare rabattkoden som du får automatiskt via deras sida. Efter det så får du också en viss % av det du handlade för tillbaka via deras sida, pengar som du sedan kan handla för eller ta ut till ditt kort.

Tack vare det så kan du handla billigt online och se hur dina utgifter sjunker samtidigt som din insamlade återbäring växer och växer. Vill du göra det ännu roligare ur ett investeringsperspektiv så kan du investera all din cashback i någon avgiftsfri fond i stil med Avanza Zero.

På så sätt investerar du pengar som du för det första annars aldrig hade sett röken av, plus att du får dina ”gratis”pengar att arbeta ihop ännu mer pengar åt dig. Testa konceptet, jag är rätt så säker på att du inte kommer sluta med det.

Här är fler sidor som erbjuder cashback:

Gå med i ”Vi som gillar Cashback” på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.