Cashback på tidningarna DI & DN – Tjäna 200 kr

Inlägget innehåller referrallänkar. [Läs Mer]

Vill du testa dagens nyheter eller dagens industri? Nu kan du göra det och faktiskt tjäna pengar medan du provläser tidningarna i en respektive två månader. Tack vare att du får cashback på tidningarna Di och DN så kan du provläsa och tjäna 200-

Cashbacker är en plattform där man får just cashbacks, återbäring, på köp eller bokningar online. Du kan läsa mer om konceptet i ett tidigare inlägg som jag har skrivit: Cashback är återbäring du inte bör missa.

Spacer

Cashback på tidningarna ger 200 kr

Ta möjligheten att provläsa DI och DN, med cashback på tidningarna. Dagens Industri och Dagens Nyheter är tidningar som passar investerare perfekt. Framförallt Dagens Industri som postar många inlägg på nätet om olika slags aktier.

Provar du Dagens Nyheter Digitalt i 2 månader helt gratis så får du 100 kronor i återbäring. Dagens Industri kostar 1 kr att testa i en månad men ger också 100 kr i återbäring.

Så du får 200 kr om du spenderar 1 kr och testar bägge tidningarna. Ett rätt så perfekt sätt att få testa två nya tidningar på måste jag säga.

Om du inte vill förlänga prenumerationerna utan bara använda testperioden så kom ihåg att logga in direkt för att avsluta prenumerationen. Den är ändå tillgänglig tiden man fick tillgång till den.

Du kan också passa på att prova tidningstjänsten Wype för att tjäna in ytterligare 30 kr i återbäring. Wype ger tillgång till 37 olika tidningar så som National geographic, iForm, Amelia, Sköna hem, med flera samlade på en och samma plats.

Besök Cashbacker.se

Såhär ser mitt konto ut efter att jag fått en välkomstbonus och tagit del av kampanjerna för DI och DN:

cashbacker återbäring shoppa online på nätet

Fler cashback-sidor

Utbudet kan skilja mellan olika cashback-sidor och ibland har man tur nog att hitta kampanjer i stil med de jag skrev om i det här inlägget. Här är en lista på flera andra sidor som erbjuder cashback på köp:

Kör hårt och börja hämta dina ”gratis”pengar redan idag! Hade du inte använt cashback-sidor så hade du aldrig sett susen av dessa pengar.

Gå med i ”Vi som gillar Cashback” på Facebook!

3 thoughts on “Cashback på tidningarna DI & DN – Tjäna 200 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.