Godkänd Cashback efter 17 dagar

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Så nu har min första cashback äntligen blivit godkänd. Jag använde ett erbjudande som gav cashback 20:e juni och den är nu med andra ord färdig. Det gick varken långsamt eller snabbt och i andra fall så kan det ta betydligt längre tid.

En godkänd cashback är redo att betalas ut beroende på vilken sida man använder. Majoriteten av sidorna låter dig ta ut pengarna direkt vilket är precis så som det skall vara om du frågar mig.

Du kanske minns att jag skrev inlägget: Cashback på tidningarna DI & DN – Tjäna 200 kr? Det är därifrån min första godkända cashback kommer.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Godkänd Cashback

Det är på hemsidan Cashbacker som jag fått min första godkända cashback som du kan se här nedanför:

cashbacker dagens nyheter godkänd cashback

Det är den första hittills men absolut inte den sista. På just Cashbacker så inväntar jag just nu cirka 650 kr till som skall godkännas innan det går att ta ut eller att handla för pengarna.

Jag är lite kluven till var jag skall investera det frigjorda kapitalet, lyxproblem I know, men det får visa sig längre fram.

Gratispengarportföljen

Jag funderar på att starta en portfölj där jag lägger in alla pengar från cashbacks. På så sätt kan jag få pengar som jag annars aldrig hade fått se att växa sig ännu större. En avgiftsfri fond i still med Avanza Zero eller Global är nog en bra start. Vad tror ni om det?

Vanliga frågor och svar

Om du är lite oklar kring hur hela konceptet går till och hur det faktiskt kan vara trovärdigt så föreslår jag att du läser mitt tidigare blogginlägg som besvarar många frågor om cashback: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar

spacer

Juni stark månad

I juni så samlade jag ihop över 750 kr i cashback totalt genom att spendera cirka 100 kr! Det är ingen dålig ROI(Return on investment) det inte. Du kan läsa mer om hur jag lyckades göra det här: Bure Equity Delårsrapport Januari – juni 2017

Exempel på cashback med rabattkoder

Vissa tjänster, såsom MyBonus blandar ibland rabattkoder och cashback. Du får ett billigare pris men fortfarnade även pengar tillbaka!

cashback hos mybonus exempel rabattkod plus återbäring shoppa shopping

Enkelt att komma gång

Eftersom att det inte kostar något att komma igång så är det bara att bli medlem på sidorna för att börja leta bra deals, rabattkoder, kampanjer med mest. Jag själv använder mest sidorna Cashbacker, MyBonus och RewardNetwork där ersättningarna är höga och kanske viktigast av allt sidorna är enkla att använda.

Om du inte redan nyttjar konceptet cashback så Börja nu! Sluta kasta bort dina pengar helt i onödan! Det kostar ingenting att prova och det blir nog svårt att se någon anledning att sluta när du också börjar bygga upp gratispengar att kunna spendera hur du vill istället för att låta pengarna ”brinna upp”. Kör hårt!

Sidor som ger cashback

Nya medlemmar får 10 EURO att investera för hos Trine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.