Ett bra alternativ till Better Globe

Jag tror, med betoning på tror, att Better Globe är en ponzi scheme som kommer att kosta en hel del investerare sina pengar. Varför jag det tror går att läsa klart och tydligt i mitt tidigare inlägg om Better Globe. Idag så ska jag istället lyfta fram ett bra alternativ till Better Globe.

Mitt tidigare inlägg om Better Globe kan du hitta genom att Klicka Här. Det bör du läsa om du funderar på att investera i BG, och framförallt om du redan har gjort det.

Nog om det nu, låt oss fokusera på något roligare och någonting som faktiskt sköts som det ska. Har man ingenting att dölja så är man inte rädd för att visa upp sina finanser, det talar för sig självt.

Det bra alternativ till Better Globe som jag ska ta upp är Trine, ett bolag skrivet i Sverige och med sina finanser tillgängliga för alla intresserade. Trine arbetar med att förena investerare med projekt i främst Afrika. Projekten går ut på att med hjälp av solcellspaneler minska koldioxidutsläpp samtidigt som man förser fattiga länder med elektricitet.

spacer cannabis cannabismarknad cannabisektor medicinskcannabis marijuana medicinskmarijuana marijuanasektorn marijuanamarknad

Hur fungerar det?

Du investerar i ett lån genom Trines plattform. Lånet går till en av Trines partners, för deras godkända projekt. Sedan så betalas lånet tillbaka när, om, allting går enligt plan.

För pengarna du lånar ut så byggs det billiga energikällor som är väldigt bra för miljön. Personerna som får dra nytta av elektriciteten från solcellerna betalar tillbaka projektledaren kontinuerligt i mikrotransaktioner.

Projektledaren betalar sedan av lånet och du får pengarna tillbaka med ränta(avkastning)

Det är givetvis inte riskfritt och alla lån betalas inte tillbaka.

Räntorna i sig är rätt så låga, oftast är lånen på 2 till 3 år och räntorna brukar ligga runt 6 till 8 procent per år. Däremot så investerar man inte bara i kapital utan även i en bättre värld. Vill man blanda investeringar med välgörenhet så tycker jag att Trine är ett perfekt verktyg för att göra just det.

Det är härligt att se pengar trilla in på kontot men det är också häftigt att se att ens investeringar faktiskt gör positiv skillnad för människor i fattigare länder.

www.ihallandeinvest.se spacer

Fungerar det då?

Ja det må jag säga. Nästan 22 miljoner EURO har investerats via plattformen och hittills har cirka 3.2 miljoner EURO hunnit betalas tillbaka till investerarna.

448 109 hem har försetts med solceller och det har hjälpt till att undvika 38 289 ton i koldioxidutsläpp.

Pengarna som du får i avkastning från lånen kommer in på ditt konto på hemsidan. Där kan du enkelt välja om du vill återinvestera pengarna eller om du vill ta ut pengarna.

Du kan också om du vill, till skillnad från BG, kika in bolagets finanser på till exempel allabolag.se. Det är bland annat det som gör Trine till ett bra alternativ till Better Globe.

Kom igång med välkomstbonus

Följer du Den Här Länken(referral-länk) så får du 10 EURO i välkomstbonus hos Trine. Pengarna kan du använda till att investera i ett aktivt projekt som söker kapital för tillfället. Lägsta möjliga investering i en kampanj är 25 EURO men att bli medlem är givetvis gratis och man blir det utan att förbinda sig till något.

Lycka till! Tack för att du läste ”Ett bra alternativ till Better Globe”!


Cashback är återbäring


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.