1 juli, 2016

Om sidan

Hej och välkommen till Ihållande Investeringar. Det här är en blogg där jag presenterar mitt sparande och mina investeringar samt tips om tjänster och företag som kan hjälpa dig spara eller tjäna pengar. Läs mer om bloggen här på ”Om sidan”.

Bloggen grundades i juni 2016 och om allting går som det ska så kommer jag att ha den i många, många år. Precis som med mitt investerande så är tanken att vara så långsiktig som möjligt. Gör man lite varje dag kan man komma väldigt långt tillslut.

Jag som skriver här på Ihållande Investeringar heter Stefan Ekström och älskar bland annat att resa. En annan sak som verkligen fascinerar mig är passiva inkomster. Att mina pengar arbetar ihop mer pengar åt mig, det är väl så bra det kan bli?

Mitt mål är att spara och investera så att jag kan pensionera mig tidigt och fokusera på att utforska världen. Men jag anser också att det är viktigt att spara pengar av fler anledningar än så.

Bland annat så är det viktigt för ens sinnesro att ha en buffert. Man vet aldrig vad som händer och plötsligt kan man stå där med byxorna nere om man inte har en ordnad privatekonomi.

Du får gärna höra av dig med synpunkter eller frågor, det är bara roligt!

Syftet

Jag startade Ihållande Investeringar med 3 syften i åtanke. Det blev lite som att slå tre flugor i en smäll, om man kan skriva så, eftersom att jag får kombinera olika passioner eller mål i ett och samma projekt. Nämligen att få inspirera och hjälpa andra plus att ha en anledning att skriva.

Jag vill också visa att det är bättre att månadsspara lite än ingenting alls och att Alla kan dra nytta av att spara pengar.

Något tips?

En riktigt bra bok som fick in mig på rätt spår var ”Såhär kan alla svenskar bli miljonärer”. Den är väldigt inspirerande och en riktigt bra start för alla som vill bli ekonomiskt oberoende. Den finns bland annat som ljudbok hos Bokus. Hur du än får tag på den så tror jag att den kommer att hjälpa dig till en del insikter.

Jag hoppas att du hänger med på resan och att du börjar att månadsspara om du inte redan gör det. Att månadsspara är enkelt och det viktigaste är bara att komma igång. När man väl börjat så blir det bara roligare och roligare.

Du kommer att se ditt kapital växa steg för steg. Så har du mer pengar att spendera hur du än vill. Att säkra sin egen privatekonomi är smart på väldigt många sätt. Bland annat så ger det en sinnesro att veta att man har sparpengar redo utifall att en oväntad utgift uppstår.

Jag hoppas att bloggen kan bjuda på någon matnyttig info som hjälper dig att ta bättre beslut kring dina investeringar. Och för den delen, om du har något tips eller något att dela med dig av, tveka inte! Teamwork makes the dream work!

Ha det bäst!

Om sidan

Kontakt/Sociala Media

Du har läst ”Om sidan”, Klicka Här för att komma till inläggen.

www.Ihallandeinvest.se Om sidan

5 1 vote
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Micke
Micke
18 december, 2016 09:02

Hej! Funderar också på att investera lite i Lendify, hur är din uppfattning om det hittills?

Ben
Ben
1 mars, 2017 11:20

Hej!

Hur resonerade du när du delade upp fond och utdelningsportföljen? Efter vilka grunder valde du att köpa fler eller färre andelar av en fond/aktie?

mvh
Ben

Joel Hjelmstedt
18 oktober, 2017 17:03

Jag vet inte om du känner igen mitt namn men jag gick in på din profil efter att du tjafsat med den äldre mannen som investerat i träd… Du kanske var lite väl hård mot honom men efter att ha undersökt betterworld och din verksamhet kan jag mycket väl tycka att han förtjänade det. Blir gärna vän med dig på Facebook för att följa dina spar och investerings tips lite mer ingående men även ta del av dina spännande resor. Jag har ett företag som heter Joelbeats där jag har lite olika inriktningar… Mest en kul grej men också ett… Läs mer »

Jonas Ståhl
Jonas Ståhl
13 januari, 2018 12:51

Hej, jag är helt ny och grön på detta med aktier, men mycket intressant och lärorikt att läsa det du skriver.
Jonas

Stefan Fekete
Stefan Fekete
6 april, 2018 22:06

Beklagar att det fick negativa effekter att du skriver om Cannabisaktier. Inte förvånande dock.

Inka
Inka
17 april, 2018 09:48

Hej!
Jag tänkte investera i Canopy Growth Corp. Något du kan rekommendera? Canada kommer ju legalisera cannabis snart så jag tänkte om det vore smart?

trackback

[…] Om sidan […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x