P.F.C Omdöme bra för min del hittills

Det som lockade mig med att skaffa ett Mastercard ifrån P.F.C är det faktum att det är väldig användbart utomlands. Man slipper valutapåslag och extraavgifter på köp. Jag skrev tidigare om att jag beställt kortet och nu har jag fått det och testat inom Sverige.

Kortet från P.F.C har fungerat toppen men jag vill testa det utomlands innan jag vågar hurra för högt. Jag har dock läst om andra som testat det med gott resultat men även få som haft problem.
Eftersom att kortet inte kostar någonting att beställa eller att ha, det gjorde det iallafall inte när jag beställde, så kändes det enkelt att testa tjänsten.

Deras APP för privatekonomi och sparande har jag inte testat särskilt mycket så den kan jag inte säga allt för mycket om. Jag gillar dock verkligen funktionen om att gå ihop med en grupp kompisar och skapa ett mål, till exempel en resa, som man kan spara ihop till gemensamt.

Jag passade på att beställa deras Mastercard eftersom att det kan vara riktigt bra att ha vid någon spontanresa. Vid längre resor kanske man tar ut mer än 3000 kr per månad men det är trots allt sparade pengar på avgifter och påslag.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

När jag har hunnit testa det utomlands så återkommer jag med mer information om hur P.F.C fungerar för mig. Hittills så är mitt P.F.C omdöme bästa möjliga baserat på det som jag har hunnit testa.

Jag förstår att det är lätt för vem som helst att skriva att det är bra och samtidigt ha ett affiliate-samarbete med företaget så just därför är jag mån om att själv testa och utvärdera funktionen också.

Skaffa P.F.C Här!

Kika in gruppen Aktier och Privatekonomi på Facebook där det finns mycket att lära sig!

1 thoughts on “P.F.C Omdöme bra för min del hittills

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.