Canopy sponsrar klinisk studie

Canopy sponsrar klinisk studie vars syfte är att se hur CBD kan hjälpa mot social fobi. Studien är den första i sitt slag i Nordamerika.

Den kliniska studien kommer att påbörjas i Ontario, Kanada, januari år 2020. Studien kommer att använda CBD-olja från Canopy Growth Corp och det är väldigt smart att ställa upp på sådant här.

Studien leds av Dr. Mark Ware på Canopy Health Innovations. Om studien skulle visa på positiva resultat så har Canopy Growth Corp en grym möjlighet att inte bara bevisa att cananbis är bra som medicin utan även att påvisa att deras egna produkter är bra.

Studien lär ta sin tid och vi får vänta på att resultaten släpps längre fram. Canopy tuffar på vidare utan Bruce Linton i spetsen och det är bra att marknadsledande bolag deltar i studier och gör sitt för att bevisa att cannabis är här för att stanna.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Marknad i träta

Cannabismarknaden går riktigt trögt för tillfället och mycket fokus ligger på USA då många helt enkelt väntar på att det ska bli tal om en federal legalisering där.

Samtidigt så har den här perioden på året historiskt visat att cannabismarknaden inte rör sig särskilt mycket förrän efter att julen är över. Om det blir så i år också återstår att se men det ser ut att stämma i år också.

Tålamod är en dygd sägs det och man skall fortsätta göra sin efterforskning ordentligt när man handlar något. Ser bolagets framtidsutsikter bra ut så köp på och fortsätt enligt din initiala plan.

Att kursen för ett bolag har gått ned betyder ju givetvis inte att bolaget i sig blivit sämre om inget fundamentalt ändrats.

Här kan du hitta fler inlägg att läsa som handlar om att investera i cannabis.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Tack för att du läste inlägget ”Canopy sponsrar klinisk studie”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.