18 april, 2017

Investeringar

Mina Investeringar

Här hittar du kort information om olika saker som jag investerar i just nu eller investeringstyper som jag tycker är riktigt bra. Jag förespråkar att man diversifierar sin totala investeringsportfölj och sprider risken på olika platser.

GratisPortföljen

GratisPortföljen är vad jag smått sarkastiskt kallar den portfölj där jag investerar avkastning från cashback och liknande saker. Planen är att investera långsiktigt i två fonder som har 0 eller väldigt låg avkastning för att på så sätt bygga upp en passiv inkomst av pengar som fått nästintill gratis.

Läs Mer: GratisPortföljen

Investera i cannabisaktier

Kanada siktar på att legalisera cannabis fullt ut i juli 2018 och det håller på att öppna upp en oerhört lukrativ marknad. I USA så finns det både röster för och emot en legalisering och om det skulle legaliseras där också så skulle marknaden vara enorm. Det börjar till och med se positivt ut för en möjlig legalisering i USA.

Läs mer: Investera i cannabisaktier

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

P2P-Lån

P2P-lån är lån mellan privatpersoner eller företag utan en bank som mellanhand. Det betyder att gemene man kan investera sina pengar och få avkastning genom att låna ut pengar till andra. Investerar man i P2P-lån och återinvesterar avkastningen man får så kan man bygga sig en pengamaskin som nyttjar ränta-på-ränta effekten.

Läs mer:

Pepins

Om man vill investera i onoterade tillväxtbolag så är Pepins en utmärkt plattform för att göra just det. Här kan du hitta ett brett utbud av olika slags bolag som valt att inte ge sig in på den stora börsen riktigt än. Man kan nog säga att det är mer risk i dessa bolag men man har också möjligheten att göra lukrativa köp om allting vill sig väl.

Läs mer: Pepins.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Trine

Trine är en svensk plattform som blandar P2P-lån och crowdfunding med investeringar och välgörenhet. Du kan få avkastning på att låna ut pengar till projekt i Afrika, med Trine som sköter allt jobb åt dig, och förbättra livet för människor i utsatta delar av världen samtidigt som du får avkastning.

Läs mer: Trine – ett bra alternativ till Better Globe

Utdelningsaktier

Att investera i utdelningsaktier på lång sikt är enligt mig bland det smartaste som man kan göra. Att investera månadsvis samtidigt som man återinvesterar sina aktieutdelningar betyder att man nyttjar ränta-på-ränta effekten. Bygg upp en pengamaskin som blir en passiv inkomst, gör du ett riktigt bra jobb så kan du leva på den i framtiden.

Läs mer:

Du kan hitta alla inlägg på bloggen genom att Klicka Här.

spacer