Bygg Utdelningsportföljen Courtagefritt på Svenska börsen till 130 000 kr

 

Det här inlägget riktar sig till dig som nyligen kommit eller som ska komma igång med din utdelningsportfölj. Det finns ett enkelt sätt att kombinera två olika erbjudanden för att kunna handla courtagefritt på Svenska börsen tills du uppnått 130 000 kr

Kan man så vill man ju givetvis handla courtagefritt på Svenska börsen. Det är faktiskt möjligt och man behöver inte krångla nämnvärt för att kunna göra just det.

Allt man behöver göra är att kombinera två olika handelsdepåer, nämligen NordNet och Avanza som du säkerligen har hört talas om.

Tipset för att handla courtagefritt på Svenska börsen gäller endast aktierna på Stockholmsbörsen, inte aktier på marknader som Spotlight Stock Market eller first North.

Courtagefritt Hos Avanza

Avanza har ett erbjudande till nya investerare. Dina första 50 000 kr som du investerar kan du handla för courtagefritt. Man får göra max 500 gratisaffärer under 12 månader. När du når över 50 000 i kapital så kommer din courtagenivå automatiskt att höjas.

Ett schysst erbjudande för att man ska kunna fokusera 100% på att komma igång samtidigt som man slipper fundera på avgifter vid köp eller sälj. Se till att du har valt courtageklass Start.

När du har nått upp till 50 000 kr så kan du hoppa på nästa möjlighet för att handla courtagefritt på Svenska börsen.

Klicka här för att gå till Avanza

Courtagefritt hos NordNet

NordNet har ett liknande erbjudande fast där kan du handla courtagefritt upp till 80 000 kr på Stockholmsbörsen. Deras erbjudande gäller dock bara i 6 månader och man måste aktivera deras tjänst Shareville, kostar inget, för att det ska fungera.

Här måste du ha courtageklass Mini och som sagt ha aktiverat Shareville. När du har gjort det så kan du shoppa loss på Stockholmsbörsen och slippa betala courtage vid transaktionerna i början.

Klicka här för att gå till NordNet

handla courtagefritt på svenska börsen

Kombinera för courtagefritt på Svenska börsen

Även om du kanske föredrar den ena depån över den andra så skadar det ju verkligen inte att slippa undan avgifterna så länge som det är möjligt. Varje krona räknas och din utdelningsportfölj kommer igång snabbare utan avgifterna.

”Men sen när jag vill ha allt på ett och samma ställe då?” Ja då kan du enkelt begära en kostnadsfri flytt av ditt ISK-konto från depån du inte vill fortsätta använda till den depå som du vill fortsätta använda. Jag är inte helt hundra på att man kan flytta KF men svenska innehav kan man ju ha på ISK utan att oroa sig över källskatten ändå.

Jag hoppas att tipset kommer väl till användning så att du kan betala mindre avgifter i början. Kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.