Min Cashback Juni 2019 – Mer än väntat

Inlägget innehåller referrallänkar. [Läs Mer]

Jag började med cashback den här månaden och har redan fått ihop pengar. Det är väldigt roligt att se pengarna öka på kontot. Framförallt med tanke på att jag aldrig hade fått pengarna om jag inte hade nyttjat konceptet cashback. Här är min Cashback Juni 2019 som landade på cirka 750 kr kr.

Cashback är konceptet att du får pengar tillbaka på dina köp. Ibland så måste man inte ens spendera pengar för att få cashback. Man kan till exempel provläsa en tidning kostnadsfritt i en månad och få betalt för det. Avslutar man prenumerationen så kostar det ingenting överhuvudtaget.

Vill du läsa mer om cashback så kan jag verkligen rekommendera mina tidigare inlägg i ämnet som du kan läsa här på bloggen:

Min Cashback Juni 2019

Jag har fått cashback från olika sidor och kommer att visa dessa sidor separat här.

Cashback från Refunder

I mars i år så flög jag hem från Thailand och då blev mitt flygplan försenat. Jag passade på att söka ersättning via två sidor som erbjuder samma tjänst hos Refunder. Oavsett om jag får ersättning för förseningen eller inte från flygbolaget så fick jag åtminstone 200 kr från Refunder.

Bli medlem hos Refunder och få 50 kr via Den Här Länken.

 

cashback juni 2019 refunder återbäring pengar

Cashback från Cashbacker

Via Cashbacker så har jag nyttjat flera olika erbjudanden för att tjäna in cashback. Ett köp har inte hunnit registreras ännu så det kommer med nästa månad. Det är förvånansvärt hur enkelt man kan hitta erbjudanden eller saker att prova på för att kunna hämta gratispengar.

Bli medlem hos Cashbacker genom att Klicka Här!

cashback juni 2019 pengar återbäring cashbacker

Cashback från MyBonus

Hos MyBonus fick jag ihop 50 kr genom att gå med i Smarta Spelare.

smara spelare cashback juni 2019 återbäring pengar

Blir du medlem via Den Här Länken får du 50 kr och med pengarna från Smarta Spelare kommer du direkt upp i 100 så att du kan plocka ut din cashback.

Resultat juni

Jag spenderade alltså 102.68 kr och har samlat in 745,39 kr i cashback! På en månad! Det är jag väldigt nöjd med! I juli kommer jag tack vare cashbacks ha cirka 700 kr extra att spendera, aldrig fel när det är väldigt fint väder ute och en varm sommar!

Har du inte börjat att samla in din cashback ännu? Det är superlätt, går snabbt och är uppenbarligen värt det som du kan se! Du kan lära dig mer och se hur andra gör i Facebookgruppen ”Vi som gillar Cashback”.

Bli medlem hos en Cashback-sida idag och börja tjäna pengar(summorna som står angivna är hur mycket pengar som du får i välkomstbonus för att bli medlem):

Tack för att du läste ”Min Cashback Juni 2019”, gilla/dela gärna inlägget!

2 thoughts on “Min Cashback Juni 2019 – Mer än väntat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.