Köpa Bitcoin

När BTC var nytt visste knappt någon vad det var för något, nu kan man köpa Bitcoin med Swish. Många har börjat prata om kryptovaluta igen eftersom att BTC har börjat öka i värde igen. Det är kul att se tekniken gå framåt och framförallt att den blir allt mer populär.

Att investera i Bitcoin har onekligen blivit smidigare än det var förr i tiden. Har man sin plånbok redo så brukar köpet gå att genomföra på ett par minuter om man vet hur man ska göra.

Har man ingen egen plånbok så kan man köpa via en exchange, handelsplats, och lagra där men det är inte säkert. Om du vill börja med att köpa Bitcoin utan att ha en plånbok så kan du bland annat göra det genom CoinBase.

Vill man investera i BTC så kan en strategi vara att köpa Bitcoin och sedan spara dessa. Köp Bitcoins, spara långsiktigt och skippa mellanhänderna som lovar dig si och så mycket i avkastning. Köp själv och håll din kryptovaluta själv.

Jag tycker dock att man ska ha en egen plånbok för att det är säkrare. Jag skrev ett inlägg om det tidigare som du kan läsa genom att Klicka Här. Om du lagrar din kryptovaluta hos någon annan så är den egentligen inte din. Det enda sättet som man lagrar kryptovaluta riktigt tryggt på är att ha en egen plånbok.

spacer kryptovaluta

Köpa Bitcoin med Swish

Om du redan har en egen plånbok och vill köpa Bitcoin via Swish så kan du använda BTCSWE.se. Där kan du även handla BTC med direktöverföring eller kort, till och med utan att registrera dig på sidan. Med andra ord så går det väldigt snabbt att köpa Bitcoin på det sättet om man nu har bråttom av någon anledning.

Det är väldigt glädjande tycker jag att det kryptovalutor får mer och mer plats i samhället. Blockchain-tekniken har enorm potential och tänket bakom hela tekniken är öppet och transparent vilket är riktigt bra. Så det är toppen att man kan köpa Bitcoin snabbt, smidigt och enkelt genom bland annat aktörer såsom CoinBase och BTCSWE.se.

1 thoughts on “Köpa Bitcoin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.