Sälja Bitcoin med Swish – Få pengarna direkt

Vill man avyttra kryptovaluta och få pengarna tillgängliga direkt så kan man sälja Bitcoin med Swish. Då får man in pengarna på kontot direkt vilket är väldigt smidigt. Det finns många sidor som låter en köpa via Swish, men inte lika många som låter dig sälja på samma sätt. Som tur är så finns ändå möjligheten

Den sidan som förmodligen används mest, den har också varit med väldigt länge, heter LocalBitCoins. Där kan du snabbt och smidigt när du har verifierat dig hitta köpare eller säljare av Bitcoin.

För att sälja Bitcoin med Swish så behöver du bara skriva in hur mycket du vill sälja, Sen väljer du den som erbjuder bäst kurs och som samtidigt verkar pålitlig.

Om till exempel en användare på hemsidan endast har en genomförd transaktion så kanske det är bättre att välja en användare med minst tusen stycken genomförda transaktioner. Fler transaktioner är lika med ökad trovärdighet om allting har gått som det ska. Du kan lätt se allt detta på hemsidan när du har blivit medlem.

Det kostar ingenting att bli medlem utan kostnaderna som tjänsten har tas ut när man handlar eller skickar kryptovaluta. Det är alltid skönt att veta att det inte finns några rullande avgifter eller så.

spacer kryptovaluta

Sälja Bitcoin med Swish

För alla inblandade parters skull i transaktionen skull så agerar LocalBitCoins mellanhand. På så sätt så skickar man inte bara iväg sin kryptovaluta till någon utan att ha ett säkerhetsnät mot bedrägerier.

Vill man så kan man lika gärna för all del hitta privatpersoner på egen hand som man handlar kryptovaluta med. Men då har man inte samma säkerhet som LocalBitCoins erbjuder och är det en person man inte känner så finns det alltid en bedrägeririsk.

LocalBitCoins är perfekt för den som vill sälja Bitcoin med Swish men som inte känner så många som håller på med kryptovaluta. Då kan man snabbt och enkelt få ut sin kryptovaluta till pengar utan att behöva leta ihjäl sig på nätet efter en köpare.

Samma sak gäller om man vill köpa Bitcoin med Swish men då finns det också många alternativ. Jag skrev bland annat ett inlägg om det tidigare: Köpa Bitcoin.

Kom ihåg att du alltid bör lagra din kryptovaluta säkert! Låt den inte ligga kvar på hemsidor du använder för transaktioner utan skicka din krypto till din plånbok när du är färdig. Det är säkrast i längden för hemsidor råkar ut för attacker från hackers och andra missöden av och till.

spacer kryptovaluta bitcoin altcoin litecoin ripple ethereum kryptovalutor krypto btc

Kom ihåg att skatta

Kom ihåg att beskatta dina transaktioner enligt Skatteverkets lagar och regler.


Kom ihåg att läsa inlägget: Cashback är återbäring du inte bör missa

3 thoughts on “Sälja Bitcoin med Swish – Få pengarna direkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.