18 maj, 2017

Jämförelse SMSlån

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se. Inlägget är reklam, länkarna till företagen är annonslänkar. [Läs Mer]


Jämförelse SMSlån


Jämförelse SMSlån

Tabellen ovanför är alltså en jämförelse över olika smslångivare. SMSlån kallas också för mikrolån. Man bör vara medveten om att den här typen av lån har väldigt höga räntor om man inte håller sig till avbetalningsplanen.

Det finns extremt många olika aktörer som erbjuder SMSlån till olika villkor. Vissa har specialiserat sig på att erbjuda små och korta lån medans andra har satsat på större och längre lån. Det finns med andra ord nästan garanterat någon som erbjuder lånet som du kan behöva.

Förhoppningsvis så kan tabellen, Jämförelse SMSlån, underlätta för dig om du behöver ta ett SMSlån. Om man ändå ska ta ett, varför inte ta det billigaste?

Belopp

När SMSlånen först introducerades i Sverige runt år 2006 så erbjöds ofta lån på 500 kr. Nuförtiden så handlar det oftast om lån på upp till 5000 kr men i vissa fall även mer än så, till exempel 15 000 kr. Det är inte ovanligt att återkommande kunder kan få låna större belopp än förstagångskunder.

Snabba lån

Tack vare digitaliseringen så går det väldigt snabbt att ansöka, få sitt besked och även pengarna om lånet godkänts. Olika aktörer betalar ut olika snabbt men oftast handlar det inte om mer än en arbetsdag, om ens det.

Betala tillbaka i tid

Missar man att betala av lånet i tid så är det lätt att hamna i en ond cirkel. Nämligen att man betalar räntan på lånet istället för att klara av att betala av hela lånet. Därför så gäller det att man verkligen är säker på att man kommer att kunna betala av lånet i tid.