27 maj, 2017

Öppna Sparkonto

Om du känner att fonder och aktier är för mycket att sätta sig in i så kan du få avkastning på dina pengar på andra och enklare sätt. Du kan bland annat öppna ett sparkonto och låsa upp en viss summa pengar under en viss tid och få betalt för det.

Istället för att pengarna bara ligger oanvändbara på ett bankkonto så kan du alltså se till att dina pengar tjänar ihop mer pengar åt dig. Utan att du behöver göra något. Passiva inkomster är det bästa jag vet, varför ska jag jobba för pengarna när pengarna kan jobba för mig?

Du sätter enkelt in så mycket pengar som du vill spara och bestämmer själv hur länge du vill låsa upp pengarna. Sen så väntar du helt enkelt tills att tiden har gått och tar pengarna som du satte in plus pengarna som du tjänade ihop. Enkelt.

Det bästa med den processen är att du sedan kan sätta in pengarna som du fick ut igen. På så sätt ökar din avkastning hela tiden istället för att pengarna bara ligger stilla. Då slipper du ta stryk av inflationen.

Ränta på ränta kan få kapital att börja växa riktigt, riktigt snabbt. Trixet är som sagt att återinvestera utdelningarna, avkastningen, man får. På så sätt får man först avkastning, sen avkastning på avkastningen och det hela växer mer och mer.

Om du inte känner dig redo för börsen men inte heller vill ha pengarna liggandes så kan det vara dags att öppna sparkonto. Det finns en del olika alternativ där ute, här kan du finna två stycken:


4Spar

4Spar erbjuder räntor på upp till ca 8,1%.

Länk till 4Spar


ViaSpar

Sparlån erbjuder räntor på upp till ca 8%.

Länk till ViaSpar


Tack för att du läste ”Öppna sparkonto”!