10 cannabisbolagen i USA med flest apotek

Saker och ting har verkligen börjat röra på sig i USA sedan demokraterna vann valet. Detta har fått hela sektorn att andas optimism. Många frågar vilka bolag man skall investera i för att ta vara på tillfället. I det här inlägget tänker jag därför lista de 10 cannabisbolagen i USA med flest apotek.

Att veta vilket eller vilka bolag som man bör investera i kan vara klurigt. Det finns ju en hel del olika att välja mellan och fler tillkommer hela tiden.

Jag tror man gör rätt i att fokusera på MSO:er, MSO står för Multi State Operator. En MSO är alltså ett bolag som är aktivt inom minst två olika delstater i USA.

Att sprida riskerna och möjligheterna är inte bara bra när man investerar utan även när man driver företag. Cannabisbolag som arbetar på flera håll och redan hunnit etablera sig där tror jag har stora försprång.

Det vill säga när det väl blir legaliserat, inte för att man ska ta det för givet nu men det ser ju att vara på väg dit vi ska.

Här är då de 10 cannabisbolagen i USA med flest apotek just nu:

  1. Curaleaf 109
  2. Columbia Care 87
  3. Trulieve 78
  4. Green Thumb Industries 51
  5. AYR Strategies 46
  6. Harvest Health 38
  7. Cresco Labs 36
  8. Acreage 29
  9. Cansortium 25
  10. MedMen 23

Baserat på data från: mjstocktrader.com

spacer

10 cannabisbolagen i USA med flest apotek

Varför fokuserar jag just på bolagen som har flest apotek i det här inlägget? Givetvis så är det inte den enda faktorn man skall kika på men samtidigt så tycker jag att den väger tungt.

Det här är bara ett inlägg menat att göra det lättare för att hitta intressanta investeringar. Förhoppningsvis så kunde du hitta något guldkorn här som du missat tidigare.

Man bör också ha i åtanke att det inte automatiskt är bäst att ha många apotek. Det handlar ju till stor del om Var dessa apotek finns också.

Sektorn står onekligen inför en spännande tid igen. Efter att ha sett en slags längre tids form av dvala efter att bubblan sprack i Kanada så börjar det äntligen att hända saker igen.

Nu får man hålla tummarna att byråkratin i USA inte sätter käppar i hjulet för en kommande avkriminalisering och legalisering på federal nivå.

Tack för att du läste inlägget ”10 cannabisbolagen i USA med flest apotek”, läs fler Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.