Rullar på för cashback-portföljen

Cashbacks fortsätter att trilla in även om jag varit lite dålig med att uppdatera kring det. Innan årsskiftet så bytte jag ju som bekant elbolag två gånger inom en kort period. Nu har jag fått ut pengarna för det och därmed suttit in 1800 kr ytterligare i cashback-portföljen.

Cashback-portföljen, som jag också kallar GratisPortföljen, är nu nästan värd 7000 kr! Det känns smått osannolikt men väldigt roligt. Sedan jag sist uppdaterade om portföljen så har jag stuvat om en del i den.

Till exempel så sålde jag av innehavet i Shaw Communications då det bolaget inte längre ser lika attraktivt ut. Istället så har jag tagit in Gladstone Investment Corp. Jag hade en väldig tur med det köpet.

Detta tack vare att jag lyckades köpa precis innan en stark rapport så innehavet är redan upp cirka 7%. Jag har även viktat om en del i TransAlta Renewables Inc samt i Exchange Income Corp.

Det enda bolaget som jag inte rört på länge är surdegen Vermilion Energy Inc som ställt in sina utdelningar. Jag tror dock fortsatt på bolaget på lång sikt så jag sitter kvar.

Tanken är fortsatt att fokusera på månatliga utdelningar så det ska bli skönt när Vermilion väl kommer igång med det igen.

Såhär ser portföljens utveckling ut just nu:

Cashback-portföljen tuggar på

Mer detaljerat så ser portföljen ut såhär i skrivande stund:

portfölj med pengar ifrån cashbacks

Det ska bli skönt när pandemin är över så att Vermilions affärer kan börja rulla på som vanligt. I övrigt så är jag nöjd med portföljens utveckling hittills.

Fokusen härifrån blir att utöka i Gladstone för att sedan hitta ytterligare en månadsutdelande aktie. Tyvärr så blir det inte några fler byten av elbolag på ett tag.

Men som tur är så kan man ju tjäna in cashbacks ändå!

Tack för att du läser på bloggen och följer mitt projekt med cashback-portföljen!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.