Oväntade utgifter utan buffert

En av anledningarna till att jag starta den här bloggen var för att inspirera till att spara. Gör man inte det så kan oväntade utgifter slå hårt. Då kan ett lån rädda privatekonomin.

Att förutse vad som komma skall och att förbereda sig för allting som kan ske är omöjligt. Men att vara förbered utifall att någonting oväntat eller oberäknat sker är inte bara möjligt utan även viktigt.

Att spara ihop en buffert med kapital till oväntade utgifter är något som jag tycker att alla borde göra. Det är en säkerhet och trygghet som gör att man kan fokusera på annat.

Vad gör man då om man får en oväntad utgift utan att ha en buffert? I vissa fall så är den enda eller bästa lösningen helt enkelt att låna pengar.

På så sätt kan man klara en oväntad utgift, vad det än må vara, tills dess att man får in pengar igen och kan betala av lånet.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Det finns så många olika situationer som kan uppstå och det är som sagt svårt att förbereda sig för allting. Även om man till exempel har en försäkring och är med om en krock så kan självrisken bli kostsam.

Har man då ont om pengar på kontot och det är en bit kvar till lönen så kan ett lån vara hjälpen som behövs. Har man då inga bekanta att låna pengar av så kan man vända sig till långivare.

HittaSMSLån får du hjälp med att hitta ett SmsLån som passar just dig i den situation som du befinner dig i.

Det är dock oerhört viktigt att man är helt säker på att man kan täcka lånet eftersom att just snabblån brukar kunna ha riktigt höga räntor om man inte följer avtalet.

Det sista man vill göra är att hamna i en sits där man lånar mer pengar för att betala av tidigare lån, då är man ute på väldigt, väldigt hal is.

Med det sagt så kan ett lån ibland vara enda utvägen och då är det skönt att veta var man kan vända sig för att få hjälp att välja rätt.

Tack för att du läste ”Oväntade utgifter utan buffert”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.