Sammanfattning V 50 2016 – Resande fot

Sammanfattning V 50 2016

Som en del av er redan vet så är jag just nu på resande fot, eller ja jag har bosatt mig på Gran Canaria tills vidare så därför blev det ingen uppdatering förra helgen men nu så är jag tillbaka. Dock så kommer jag att avvakta med insättningar tills vidare för att slippa behöva sälja igen, jag kommer göra som så att jag fyller på de insättningarna som jag missat i en klump när det blir bättre läge för det.

Men iallafall, portföljerna tuggar på och fonderna går faktiskt riktigt bra just nu. Snart har fonderna nått sitt första delmål, det första delmålet i denna bloggens historia, vilket är att portföljen ska uppnå ett värde på 10 tkr. Så det känns riktigt roligt. Aktierna däremot går lite trögt men det får ta sin tid.

Såhär ser det ut i dagsläget:

Aktierna

Sammanfattning V 50 2016

Fonderna – Sammanfattning V 50 2016

Fonderna

Lendify

Här vill jag påpeka att jag har suttit in 1000 kr. Avkastningen är på ca 20 kr men eftersom att 1-3 personer har gått med via min inbjudningslänk så har jag alltså fått in 1500 kr vilket är jätteroligt.

Lendify V 50 2016

Det är kul att så många läser bloggen, jag hade aldrig förväntat mig att så många skulle fatta intresse för den, jag ska försöka leva upp till era förväntningar!

Soliga hälsningar och ha en underbar vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.