Cashback på elektronik om det behövs

Inlägget ”Cashback på elektronik” innehåller annonslänkar.

Förr eller senare så går någon vitvara eller elektronikprodukt sönder. Då är det lika bra att köpa en ny genom en sida som ger cashback. På så sätt så får du ju ”gratispengar” att investera eller spara istället för att inte få något tillbaka.

Passa på att nyttja konceptet cashback, som ger dig pengar tillbaka när du handlar via utvalda butiker. Sakta men säkert, för varje köp man gör så bygger man upp mer och mer cashback som man sedan kan ta ut eller handla mer för.

Personligen så investerar jag min cashback och är i skrivande stund uppe i nästan 4000 kr. Du kan läsa mer om vad cashback är här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar och om min cashback-portfölj här: GratisPortföljen Månadsrapport Oktober 2019.

Cashback på elektronik

För att återgå till ämnet, jag har kikat igenom en del sidor som erbjuder cashback. Här nedanför kan du se möjlig återbäring på butiker med vitvaror och elektronik just nu:

RewardNetwork hade en hel del, främst i kategorin elektronik och teknik men även en del för vitvaror. Du kan se utbudet här:

cashback elektronik rewardnetwork

Högerklicka på bilden och tryck öppna i ny flik för större bild.

Min initiala tanke var att ta liknande överskådliga bilder över utbudet på flera olika cashback-sidor men deras söksystem var inte alls lika bra. Som tur var så hade åtminstone Cashbackshopping ett skapligt söksystem och du kan se en del av deras utbud inom kategorin elektronik, tyvärr inte många vitvaror alls, här nedanför:

cashback elektronik cashbackshopping

Refunder har också ett bra söksystem som det går snabbt att hitta flera olika alternativ genom, här är en bild på deras utbud inom kategorin elektronik:

cashback elektronik refunder

Jag hoppas att MyBonus och Cashbacker kan fixa enklare söksystem där man snabbt kan få översikt över olika kategorier och nivåer på cashback. RewardNetwork är riktigt duktiga på den biten, plus att man brukar ha högst återbäring. Well, behöver man handla elektronik så hoppas jag att det här inlägget kunde hjälpa till.

Min favorit

När vi ändå är inne på ämnet cashback så kan jag passa på att svara på en fråga som jag får ibland, nämligen vilken som är min favoritsida? Jag kan utan tvekan säga att det är RewardNetwork alla dagar i veckan tack vare deras stora utbud, höga cashback och enkla söksystem.Vilken är just din favorit? Diskutera gärna ämnet i Facebook-gruppen ”Vi som gillar cashback!”

Tack för att du läste ”Cashback på elektronik”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.