Över 4000 kr i cashback hittills

Att samla cashback blir bara roligare och roligare. Nu har jag fört över ytterligare 600 kr till GratisPortföljen. Detta efter att fått ut cashback från två sidor. Totalt har jag samlat över 4000 kr i cashback.

Det tar sin lilla tid att komma upp i några summor men när man väl kommer igång så är det väldigt skoj, tycker jag. Jag håller på att bygga upp en långsiktig portfölj med pengarna som jag får in på detta sätt.

Om du undrar vad cashback är och hur det fungerar så rekommenderar jag dig att läsa mitt tidigare inlägg: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

GratisPortföljen har nu ett värde på över 4300 kr och det är bara början, hoppas jag!

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag skall köpa för den senaste insättningen. Det vore kul att ta in ett till bolag och jag har ögonen på Exchange Income Corp men den ser lite halvt dyr ut just nu.

Det är inte omöjligt att jag passar på att snitta ned mig i Vermilion Energy som just nu är cirka -10% i portföljen. Ett köp där skulle öka risken markant men samtidigt så är jag väldigt långsiktig.

GratisPortföljen är vad jag kallar den portfölj där jag investerar mina cashbacks. Namnet kommer ifrån att jag anser cashback vara så nära ”gratis pengar” som man kan komma.

En sak jag klurar på är hur jag skall göra med rekryteringsbonusar som jag får in när nya medlemmar går med via mina länkar.

Får jag för mycket så kommer det kanske upplevas som missvisande för hur mycket cashback man kan tjäna. Vi får se hur jag gör med den biten.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

GratisPortföljen

Portföljen ser i dagsläget ut såhär:

gratisportföljen cashback gratispengen sparadkrona

Utdelningarna ligger på runt 20 kr per månad och det senaste köpet var TransAlta Renewables Inc. Alla tre aktierna är bolag som delar ut månadsvis.

Målet med den här portföljen är dels att visa att man kan faktiskt kan tjäna pengar på att nyttja cashbacks.

Det är ju lätt för vem som helst att skriva och påstå att det fungerar, men på det här sättet så visar jag att jag själv använder konceptet.

Jag avvaktar några dagar innan jag investerar kapitalet som är tillgängligt och då återkommer jag med en ny portföljrapport.

För dig som letar cashbacks så finns det väldigt många bra erbjudanden på de olika sidorna just nu tack vare deras julerbjudanden.

I min Facebook-grupp ”Vi som gillar cashback” kan du skriva med andra, ta del av tips och tricks samt dela din framgång med cashbacks!

Tack för att du läste inlägget ”Över 4000 kr i cashback”!

1 thoughts on “Över 4000 kr i cashback hittills

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.