Investera i fastigheter i Spanien – 150 kr bonus

Inlägget är reklam för Brickstarter och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Fler och fler siktar på att investera i fastigheter i Spanien av alla ställen. Det är väl förvisso förståeligt att solen, bad och god mat lockar. Genom plattformen Brickstarter så kan du investera i fastigheter i Spanien och nya medlemmar får just nu 15 EURO i välkomstbonus med en kampanjkod.

Jag fick höra talas om den här hemsidan för några dagar sedan så jag har personligen inte investerat via deras plattform. Men jag har testat kampanjerbjudandet och det gick igenom exakt som det skall fungera. Du kan se här på bilden att jag fick mina 15 EURO när jag signade upp och bekräftade min information på sidan:

Investera i fastigheter i Spanien

Investera i fastigheter i Spanien

Eftersom att jag inte själv har investerat via sidan så vet jag inte hur pass säker eller pålitlig den är. Jag har däremot Googlat runt lite och investerare verkar nöjda med sidan. Jag förmodar att Brickstarter i stort sett är en spansk motsvarighet till svenska Tessin.

Fastighetsinvesteringar kan bli lukrativa affärer men det finns också gott om risker och fallgropar. När jag bodde sex månader på Gran Canaria för tre år sedan så såg jag många projekt som såg övergivna ut så det gäller nog att man väljer rätt.

Precis som Tessin så blandar man crowdfunding och P2P-lån för att få ihop kapital till projekten som finns. På bilden nedanför här kan du se exempel på projekt hos Brickstarter.

Investera i fastigheter i Spanien

En sak som skiljer den här sidan åt från liknande aktörer är att man verkar få avkastning på sitt kapital även medan det är upplåst i väntan på att projektet skall bli fullt finansierat.

Om du vill läsa mer eller pröva på att investera i fastigheter i Spanien via Brickstarter så använd kampanjkoden BRICKS så får du 15 EURO i bonus på din första investering! Det kostar ingenting att vara medlem på hemsidan. Kör hårt!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Cashback

Jag håller på att bygga upp något som jag kallar för GratisPortföljen med pengar som jag får ifrån cashback-erbjudanden. Vill du också veta hur du kan börja hämta dina ”gratis”pengar så läs mer här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.