Ny portfölj hos Lendify igång

Inlägget är reklam för Lendify och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Som rubriken lyder så har jag en ny portfölj hos Lendify som jag tänker bygga upp sakta men säkert. Planen är att investera cirka 500 till 1000 kr i månaden i flera år. Utöver det så ska jag även återinvestera avkastningen så att jag nyttjar ränta-på-ränta effekten.

För ett par år sedan så hade jag en portfölj hos Lendify men den sålde jag av när räntorna gick ner. Nu när läget har ändrats och räntorna ser bättre och bättre ut så har jag återvänt till deras plattform.

Det finns två anledningar till att jag endast skall investera 500 till 1000 kr i månaden. Den första är för att visa att det går att bygga upp sparkapital utan att månadsspara särskilt mycket. Jag vill inspirera personer, som inte orkar spara eller investera för att de tycker att det är för lite pengar, att det ändå är värt det.

Förutom det så tar det även väldigt lång tid att hitta lån manuellt hos Lendify som möter kraven jag har. För att jag skall tycka att det är värt risken att investera så vill jag helst ha lån med minst 10% ränta och de kan vara sällsynta.

Som tur är så verkar det komma fler och fler lån med högre räntor vilket fått mig att påbörja en ny portfölj hos Lendify.

www.ihallandeinvest.se spacer

Redan igång med ny portfölj hos Lendify

Jag har redan nu hunnit komma igång lite och de flesta lånen har jag investerat i manuellt men två lån köpte jag via andrahandsmarknaden. Förhoppningsvis så kommer det inte bli för krångligt eller drygt att manuellt hitta alla lånen, vi får se hur det går.

portfölj hos lendify investera i p2plån vecka 28

Såhär ser iallafall min nya portfölj hos Lendify ut just nu och snitträntan är jag skapligt nöjd med även om jag skall försöka att inte investera i några fler lån med under 10% ränta. Håller jag ett snitt på 10% i ränta så ger det cirka 7% avkastning efter att skatten har dragits, om jag inte har några kreditförluster i form av uteblivna avbetalningar.

Mina lån är så pass nya att jag inte har fått några avbetalningar än men de ska börja trilla in den här månaden. Lånen som det har betalats av en del på har jag köpt på andrahandsmarknaden.

Jag kommer att fortsätta hålla er uppdaterade om hur det går med portföljen och jag håller tummarna för att det går väl så att jag kan inspirera till att börja investera och samtidigt själv tjäna en hacka.

P2P-Lån kan var ett bra alternativ till börsen för den som vill sprida ut sin risk. Vill du veta mer om Lendify eller P2P-lån så kan du alltid gå med i gruppen om just P2P-Lån på Facebook Genom Att Klicka Här. Varmt välkommen!

Läs Mer:

Guide för kryptovaluta

Lär dig hur man köper och skickar Bitcoin enkelt i min guide som du Kan Läsa Här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.