Avkoppling, utbildning eller tidsfördriv

E-böcker och ljudböcker har tagit världen med storm och verkar bli allt mer populära. Den digital lättillgängligheten är svår att motstå och det varvat med ett stort utbud gör att man lätt kan hitta alla möjliga slags böcker att lyssna på eller läsa.

På sätt och vis så läser vi förmodligen mindre nuförtiden än vad vi gjorde förut men betyder det nödvändigtvis att vi konsumerar färre böcker per gemene person?

En tid så var det säkerligen så men nu när podcasts och ljudböcker slagit sig fram genom i den digitala sfären så är böckerna på frammarsch igen. Vi har verkligen sett ett generationsskifte för hur vi hittar och förtär nya böcker som får mig att tänka på hur hoppet mellan andra sorts tekniker, till exempel kassettband till CD-skivor har hänt.

För mig själv så tog det ett bra tag innan jag valde att ge det en chans och även om jag föredrar att ha en fysisk bok framför mig att hålla i, vanan är halva naturen sägs det ju, så har jag börjat lyssna mer och mer på ljudböcker och podcasts.

Det som fick över mig var det faktum att det är så väldigt enkelt att hitta nytt material att konsumera. Istället för att behöva gå till en bokaffär eller ett bibliotek, om man då inte beställer via nätet det vill säga, och leta runt så är det bara att surfa in, klicka runt och se vad som finns.

Jag tycker att det är fenomenalt att det är så pass enkelt att kunna få tag på en bok som jag letar efter eller att hitta nya kandidater till att läsa eller lyssna på.

ny spacer mindre Person-till-Person-Lån - Investera utan banken

Som sagt så kändes det onaturligt i början att inte ha en bok framför sig och jag lyckades somna de flesta gångerna som jag började lyssna på en ljudbok men allteftersom så kom jag in i det hela mer och mer.

Nuförtiden så varar jag mellan att läsa en fysisk bok eller att lyssna på böckerna istället.

En hemsida som jag tycker har ett väldigt bra utbud och är smidig att använda heter Nextory och tack vare ett samarbete med nämnda sida så kan jag erbjuda dig en rabattkod för att gratis testa på deras tjänst!

Med koden IHALLANDE30 och så får du lyssna gratis på deras sortiment i hela 30 dagar istället för det vanliga prova-på erbjudanden som gäller i 15 dagar.

Tack vare det så kan du i lugn och ro utvärdera tjänsten och se vad Du tycker om den! Vem vet, kanske du också kommer in i det hela precis så som jag gjorde?

Jag hoppas att rabattkoden samt länken kommer dig väl till hands och tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

1 thoughts on “Avkoppling, utbildning eller tidsfördriv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.