Distriktstandvården vill nå ut till fler personer

I tider med långa väntetider och få platser inom vården så kan det vara värt att kolla upp alternativ. Distriktstandvården är ett alternativ inom tandvård som är på frammarsch och som finns i Stockholmsområdet samt Uppsala.

Distriktstandvården är tillgänglig både för barn och för vuxna som vill kolla till sina tänder eller åtgärda något problem med hjälp av tandvården. Man är en modern tandläkarkedja som just nu har 26 stycken kliniker.

Klinikerna finner du utspridda på olika håll i Stockholmsområdet och i Uppsala. Bor man där så har man således goda chanser att bo nära en klinik vilket gör besöket ännu smidigare.

Man grundades redan år 2010 i samband med att Folktandvården skulle avyttra kliniker och sedan dess har man växt till sig och blivit den ledande tandvårdskedjan i området.

Tandläkarna erbjuder allmän- akut och estetisk tandvård och man har dessutom korta köer och akuttider varje dag. Vill man inte vänta länge på att få en tid så kan det därför vara ett bra val att kontakta Distriktstandvården.

Ett stort fokus ligger på att alla kunder skall få ett varmt bemötande för att upplevelsen skall vara så trevlig som möjligt. En del är rädda för att gå till tandläkaren men det hjälper att mötas av glada personer.

Smidigt nog så kan man boka tid online eller ringa in på 08 22 22 22 för att planera in sitt besök. Man har öppet dagar, kvällar och även helger vilket passar vissa betydligt bättre än att gå till tandläkaren på en vardag.

På deras hemsida Distriktstandvarden.se så kan duläsa om allt möjligt som är bra att veta om deras tjänst och det kommande besöket. Det finns även en kunskapsbank fylld med information som man kan läsa och lära sig mer i.

Utöver det så hittar du även alla deras kliniker på hemsidan, så att du kan se hur nära du har till trygg och modern tandvård.

Tack för att du läste inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.