Enkla valet för dig som gillar billig el

Enkla valet för dig som gillar billig el

När vi väljer elbolag så är det ju oftast priset som styr. Jag själv har bytt elavtal flera gånger bara för att komma ned i pris och det kan verkligen löna sig. Göta Energi är ett elbolag som inte bara vill leverera din el till konkurrenskraftiga priser Enkla valet för dig som gillar billig elutan som även vill bli Sveriges mest omtyckta elbolag.

Eltillförseln till huset är en sån där sak som bara skall funka. Helst så ska man inte behöva lägga en endaste tanke på elen förutom att komma ihåg att betala räkningen varje månad.

Av och till så är det dock bra att se över vilken leverantör man har och att samtidigt se vad marknaden har att erbjuda. Genom att göra det så håller man sina löpande kostnader nere samtidigt som man kan hitta nya och bättre alternativ.

Just ett sådant alternativ vill jag passa på att belysa idag och det elbolaget är Göta Energi.

Det är ett elbolag som fokuserar, bland annat, på att ha en nytänkande kundservice. Det innebär att du som kund får snabb service, fria byten och flytthjälp när du ska flytta. Inte bara det utan du får även 300 kr att handla för när du förlänger elavtalet i samband med en flytt.

Med ledorden smarta lösningar, billig el och utmärkt kundservice så har Göta Energi blivit en riktig utmanare inom elmarknaden. Det är förståeligt med tanke på att bolaget har vunnit priser två år i rad för sin kundkommunikation! .

Enkla valet för dig som gillar billig el

Enkelt, billigt och bra service

I strävan efter att tillhandahålla flexibel lösningar så erbjuder man flera olika tjänster och möjligheter för dig som kund så att du själv kan bestämma över avtalet och elen som du använder i ditt hem. Bland annat så kan man välja att endast använda miljömärkt el, vilket är underbart för den som vill konsumera mer medvetet.

Du kan även välja att kombinera ett fast elpris över vintern med ett rörligt pris resten av året eller med prisgaranti. Göta Energi har även ett rörligt elavtal som går under namnet Spot On. Det innebär att du som kund får ett prisvärt och rörligt elavtal med ett av marknadens lägsta påslag.

Så om du funderar på att byta elbolag eller om du är nyfiken på att se hur mycket du kan spara på att göra det, kika in till Göta Energi och se vad dem kan göra för just dig och din situation. Låt deras smarta lösningar underlätta för dig medan du slappnar av och njuter av vetskapen att du har gjort ett tryggt och bra val.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.