Få betalt – För varje steg som du tar

Att promenera mycket är inte bara bra för hälsan utan nu kan man också tjäna pengar genom att, ja, gå. Tack vare olika APPar som belönar dig för stegen så får du poäng som går att byta mot saker, presentkort eller liknande.

APParna som jag pratar om heter Stepler och Sweatcoin. Den första är svensk och den andra är internationell. Kort och gått så är allt man behöver göra att ladda ned APParna, installera och aktivera så är man igång!

När man är färdig med det så är det bara att glömma av att programmen är installerade och sedan kika in då och då för att se hur många poäng som man har gått ihop.

Poängen kan du sedan i till exempel Stepler byta mot presentkort i flera olika butiker, bland annat så kan man just nu byta in poängen mot presentkort i djurbutiker, butiker med babysaker, abonnemang på olika hemsidor och tjänster och mycket mer.

Eftersom att det inte kostar något att vara medlem i APParna så kan man lika gärna ladda ned bägge och samla poäng på två håll samtidigt när man ändå håller på.

Spacer

En sak som man bör tänka på, framförallt om man har en äldre mobil, är att APParna givetvis kan belasta batteriet så att om man märker att man måste ladda mobilen betydligt oftare än innan så kan man bara ta bort en av APParna igen.

Jag har haft Sweatcoin väldigt länge men deras utbud har jag haft svårt att hitta något lockande ur. Stepler däremot har så många olika presentkort och dylika saker att det där är väldigt lätt, tycker jag, att hitta något att byta in poängen mot.

Så vill du också få betalt för stegen som du tar? Ladda ned APParna och börja tjäna in poäng redan idag!

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.