Jämför elpriser och elavatal med en ny tjänst

Elyn

Att jämföra elpriser och elavtal blir allt viktigare. I takt med att elpriserna blir högre och högre så pressas svenska elkonsumenter. Så om man inte har bundit sitt avtal, då är det verkligen dags att jämföra ens möjligheter.

Det kommer utan tvekan att bli en vinter som kommer pressa många svenskarnas privatekonomier. Detta eftersom att elräkningarna kan komma att bli skyhöga. Hushåll har uppmanats att ha cirka 50 000 kr extra till övers, för säkerhetsskull.

Med tanke på det så är det fullt förståeligt att allt fler vill se över sina elavtal för att jämföra elpriser. Att hitta ett bättre, billigare, avtal kan göra stor skillnad på ens kommande räkningar. Så det är inte särskilt svårt att förstå att många tar tillfället i akt innan vintern drar igång ordentligt.

Men var ska man vända sig för att få ett så bra elavtal som möjligt? Hur vet man ens om det föreslaget man hittat är bra? Hur kan man försäkra sig om att det står sig bra mot andra erbjudanden på marknaden?

Att jämföra elpriser och elavtal blir allt viktigare

Jämför elpriser och elavatal

Det finns ett enkelt svar på alla de frågorna och det svaret är Elyn. Elyn är en tjänst som hjälper dig att jämföra just elpriser och elvatal.

Tjänsten är väldigt smidig att använda, du behöver bara knappa i ditt postnummer så får du fram flera olika förslag på nya leverantörer.

Totalt så jämför tjänsten runt 3000 avtal från 120 elbolag. Så med andra ord har man en god chans att hitta ett bra avtal.

Du måste inte ens ange din årsförbrukning om du inte vet exakt hur mycket du brukar göra av med.

Tjänsten Elyn är helt kostnadsfri att använda. Och priserna som visas för dig är hämtade direkt från elbolagen, utan några tillagda avgifter.

Så surfa in på deras hemsida redan idag för att snabbt och smidigt jämföra elpriser och elavtal.

Tack för att du läste inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.