Veckorapport 41 2022 – Fyfan för Covid

Jag är så satans trött på att vara sjuk. Förlåt min irritation men veckorapport 41 2022 blir också den en kort rapport. Skönt nog så har den galna febern jag först hade försvunnit. Nu producerar kroppen desto mera… slem. Förlåt om det inte var riktigt det du kom hit för att läsa, men jag är så less på Covid.

Då ska man ändå ha i åtanke att jag fått Covid väldigt sent. Eftersom att virus muterar och ofta blir mer spridsamma men mindre farliga. Ja, då vill jag inte ens fundera på hur det var att få Covid när det ”var nytt”.

Det här har varit 2 av de sämsta veckorna i mitt liv, tristessen är så hemsk och jag ska ändå egentligen inte klaga eftersom att jag inte har några andra hälsorisker eller så. Så det är givetvis folk som haft det mycket, mycket värre än vad jag har haft det.

Nu hoppas jag att jag åtminstone byggt upp en hel del antikroppar, så att man får något positivt ut av det hela. Förlåt för mig min off topic inledning på veckans rapport, vi kikar in aktierna och fonderna.

Med det sagt så blir det en kort rapport.

Investmentbolagsportföljen

Här har det svängt en aning under veckans gång men i slutet så hamnade portföljen nära plus minus noll. Bure och Latour tävlar om att gå mest minus medan Investor lunkar på i sin egen takt. Allt jag ser fram emot här är att få fortsätta handla på dessa nivåer.

Här har det svängt en aning under veckans gång men i slutet så hamnade portföljen nära plus minus noll.

Fonderna hos Savr Veckorapport 41 2022

Portföljen med fonder inriktade mot teknik och teknologi har nått en ny lägstanivå. Avgifterna fortsätter att göra sin sak samtidigt som världsekonomin inte gynnar risktagandet i sådana här sektorer.

Den här portföljens insättningar läggs just nu på hög på ett konto istället för att investeras. Så får det förbli tills jag tar ett beslut huruvida jag ska fortsätta med portföljen eller inte. Jag oroar mig inte för att den inte kommer vända upp förr eller senare.

Utan oron handlar snarare om hur mycket jag betalat i avgifter tills dess att det faktiskt sker. Fonder med runt 2% i avgift i nedåtgående trend är inte särskilt roliga.

Fonderna hos Savr Veckorapport 41 2022

GratisPortföljen

Även för projektet GratisPortföljen har det varit en svagt röd vecka. Det känns ändå helt OK med tanke på att index inte direkt gått särskilt bra det heller.

Även för projektet GratisPortföljen har det varit en svagt röd vecka.

Så här ser läget ut för portföljens innehav:

Veckorapport 41 2022 - Fyfan för Covid

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport 41 2022 – Fyfan för Covid”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.