Veckorapport 42 2022 – Svagt uppåt

Tyvärr så blir även Veckorapport 42 2022 en väldigt kort uppdatering. Jag är fortfarande rätt så utslagen av Covid och energin finns inte riktigt där. Skönt nog så går det åtminstone åt rätt håll. Vilket är mer än vad man kan säga om världsekonomin.

Investmentbolagsportföljen

Den här portföljen har gått upp i värde med cirka 500 kr under veckan som varit. Av alla mina portföljer så är det här den som jag helst ser fortsätter ligga kvar på låga värden ett bra tag framöver. På så sätt får jag köpa på mig fler aktier för samma pengar.

På tisdag kommer det fyllas på här som vanligt med 1500 kr. Men som jag nämnt tidigare så är jag rätt så sugen på att höja den summan. Ju mer desto bättre eller hur?

På tisdag kommer det fyllas på här som vanligt med 1500 kr. Men som jag nämnt tidigare så är jag rätt så sugen på att höja den summan. Ju mer desto bättre eller hur?

Fonderna hos Savr Veckorapport 42 2022

För mina fonders del så har det inte hänt särskilt mycket alls i veckan. Jag är fortsatt kluven till hur jag ska hantera denna portfölj framöver. Det blir ingen insättning på tisdag utan pengarna läggs istället på hög. Jag har nämligen börjat klura på en Dividend King-portfölj istället.

Fonderna hos Savr Veckorapport 42 2022

GratisPortföljen svagt upp

För mitt projekt GratisPortföljen som består av cashback-pengar så har veckan bjudit på en liten uppgång om cirka 1000 kr. Med lite tur så kommer den snart att vända uppåt igen för att ta ut ytterligare en ATH-notering.

Det är flera bolag som jag vill fylla på i just nu. Bland annat 2020 Bulkers börjar se riktigt köpvärd ut här. Men fokusen ligger på att öka i Cibus så fort mer pengar kommer in. Så här ser läget ut för portföljens innehav:

Så här ser läget ut för portföljens innehav:

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport 42 2022 – Svagt uppåt”. Jag hoppas på att ha mer energi till att skriva fler inlägg framöver när jag återhämtat mig mer. Ha en superbra vecka!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x