Köpa mat online – Spara pengar med Matsmart

Att köpa mat på nätet är inte bara smidigt utan det kan även bli billigare än att masa sig till affären. Det beror till stor del på vilken sida man handlar från och vad man köper. Jag bestämde mig för att testa det hela och jag blev mycket positivt överraskad av hur lätt hela processen med att köpa mat online.

Så att du vet: Länkarna i inlägget är affiliatelänkar

Väldigt många gånger har jag klickat mig in på MatSmart för att kolla in deras utbud. Ett par gånger har jag klickat ihop en hyfsad varukorg men jag har aldrig kommit till skott med att faktiskt beställa. Inte förrän förra veckan det vill säga.

När det kommer till matlagning så är jag riktigt dålig på att planera. Mina matkostnader skulle jag verkligen kunna skära ned på om jag bara ansträngde mig lite mer. Det är någonting som jag försöker att bli bättre på.

Men nu hade jag iallafall bestämt mig att det var dags att prova så jag blev medlem på MatSmart och började klicka runt för att se vad jag kunde hitta. Man lockas mycket med att ”köp detta och spara si och så mycket” men jag sparar ju inte, jag spenderar egentligen bara mindre. Vanligt marknadsföringstrick i butiker.

Jag köpte inte alltför mycket olika saker men en sak var intressant. Jag hade behövt handlade för nästan dubbelt så mycket pengar för att köpa det jag köpte på nätet i en vanlig matbutik, enligt hemsidans egen uträkning. Nu kanske den inte stämmer helt till hundra procent men jag spendera helt klart mindre tack vara erbjudandena på sidan.

Köpa mat online

Efter att ha bestämt mig, kikat igenom kundvagnen femton gånger och betalat så fick jag välja fraktsätt.

Handlar man för över 500 kr så får man fri frakt och det nådde jag upp över. Jag valde hemkörning till dörren med något företag som heter BudBee. Hade aldrig hört talas om det förut och var väl lite skeptisk till att testa men det var gratis så why not.

Leveransen skulle komma mellan 17 och 22, betalar man mer så kan man välja en mycket mer specifik leveranstid. Jag betalade inget extra, ändå så kom leveransen kvart i sex på måndagen. Mycket snabbt och enkelt, det var skönt att slippa bära ett helt paket från ICA.

Här är mitt paket:

köpa mat online matsmart beställning handla online

Slutord

Att köpa mat online blev en bra upplevelse för mig. Det gick smidigt, jag sparade pengar och jag fick det levererat till dörren. Just MatSmart har ett koncept som jag gillar där man kan köpa storpack och spendera mindre samt att man kan köpa varor som är på väg att gå ut.

Mindre mat behöver slängas och du betalar mindre vilket blir perfekt. Har du inte gjort det tidigare så kan jag åtminstone säga att jag är nöjd med min upplevelse och jag hoppas att du också blir det om du bestämmer dig för att prova på det.

Min summering: Slapp bära, sparade pengar, kommer definitivt göra det igen.

Liknande sidor

Lista med liknande hemsidor där man kan köpa mat online.


Cashback är återbäring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.