Möbler för kontor och konferens

Företagare kan spara tid såväl som pengar genom att hitta rätt möbler till kontoret eller konferensen på nätet. AZDesign har över 5000 produkter som man kan välja och vraka mellan utan att man behöver åka runt mellan olika butiker.

Hos AZDesign så designar man och producerar möblerna själva för att sedan sälja dessa till företag inom olika slags branscher.

Man riktar sig bland annat, men inte uteslutande, till olika slags inredningsföretag, restauranger och hotell men utbudet passar även bra för till exempel bostadsrättsföreningar, ideella föreningar eller kommuner.

På bolagets hemsida kan man som sagt enkelt kika igenom deras stora utbud i jakten på rätt möbler. Man är måna om att hålla sina kunder nöjda och man förstår vikten av att få sin leverans snabbt.

Andra steg som man har tagit för att se till att leverera bästa möjliga kvalitet är att ha egen tillverkning och prisgaranti. Webbshoppen är endast riktad till företagskunder och hela processen är skapad med det i åtanke.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Stort utbud

Deras stora utbud innefattar bland annat möbler i kategorierna restaurangmöbler, utemöbler, konferensmöbler, eventmöbler och kontorsmöbler.

Så om du är på jakt efter möbler till kontor då bör du kika in på deras hemsida för att se vad du kan hitta som passar just för din situation. Tack vare deras stora utbud så borde du inom kort ha hittat gott om olika alternativ.

Man har även gott om billiga konferensmöbler i sitt sortiment så att man som kund alltid hittar något som passar. På så sätt kan du som företagare spara tid genom att hitta allt du behöver till kontoret och konferensen på ett och amma ställe.

Ett par av deras tyngre referenser är bland annat Sveriges Television, SF Biografer, Input Interiör, Lindelöf Inredning, Senab Interior och Kinnarps Interior.

Ett par fördelar med AZDesign är att man alltid strävar efter att ha:

  • Unikt och brett utbud
  • Personligt engagemang
  • Korta leveranstider
  • Samma koncept för små som stora företag

Man kan även leasa sina möbler via AZDesign, om man skulle föredra den lösningen.  Leasingen sker genom Wasakredit på 12 till 60 månader.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen
Tack för att du läste inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.