UrbanGreen utökar produktionen

Det onoterade bolaget Urban Green som jag har investerat i fortsätter att utöka produktionen och personalstyrkan. Förra året så låg fokusen på att bygga upp bolaget för fortsatt tillväxt. Nu har man även anställt en ny chef för en produktionsanläggning.

Under 2019 så presenterade Urban Green en ny VD, CFO och ledningsgrupp. Nu har man som sagt även presenterat en ny chef för bolagets produktionsanläggning i Vislanda.

Therese Lundstedt som är Urban Greens nya VD sade såhär om nyanställningen:

​”För att kunna fortsätta på vår inslagna tillväxtresa behöver vi under 2020 fokusera på att förbättra och effektivisera vår produktionsanläggning. Att välkomna en småländsk urkraft med grön kompetens såsom Annette som ny produktionschef är ett led i detta arbete”

Det känns som en bra signal att bolaget anställer för att förbättra och effektivisera produktionen. Man har ju satsat på att få igång sin produktion av sedum ordentligt så det här hoppas jag är ett steg i rätt riktning.

www.ihallandeinvest.se spacer

Markberett hela produktionsanläggningen

Produktionsanläggningen uppgår till 180 000 kvadratmeter av odlingsbar mark och där planerar Urban Green att producera bland annat sedum men även ängsmattor och flytande våtmark.

Annette Petersson som är den nya chefen för anläggningen skall ta plats i bolagets team som redan arbetar där. Man säger redan nu att detta team även kommer att utökas mer i år.

Utökningen av personalstyrkan där kommer att ske i takt med att efterfrågan på sedum och Urban Greens taklandskap ökar.

Förhoppningsvis så har man hittat rätt person för rätt plats och det skall bli fortsatt spännande att följa bolagets arbete. Kursen har tagit ordentligt med stryk sedan jag investerade men jag hoppas och tror att bolaget kan vända på det.

Tyvärr så lär det ta ett bra tag men vem vet vad framtiden har att bringa.

Källor / Läs Mer

Tack för att du läste inlägget!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers