Veckorapport 28 2022 – Svagt nedåt

Veckorapport 28 2022 bjuder inte på några överraskningar. Portföljerna har gått lite nedåt men mestadels i sidled. Desto roligare, för mig, är att jag har semester. Nästa veckorapport kommer därför om 2 till 3 veckor.

Investmentbolagsportföljen

Veckan har inte bjudit på mycket att ta upp när det kommer till kursutveckling. Bure, Latour och Investor knatar på. Investor har sett sitt substansvärde minska markant sedan årets start. Men det oroar inte mig som tänker äga bolaget väldigt länge.

Jag passar på att köpa på mig så gott jag kan istället. Investor har en fin historia av att skapa värde för sina investerare.

Så här ser portföljens graf för den senaste veckan ut:

Investmentbolagsportföljen

Fonderna hos Savr Veckorapport 28 2022

Fonderna jag har passerade i början på veckan en härlig milstolpe om att vara värda över 20 000 kr. Det blev dock inte långvarigt utan portföljen tappade i värde igen.

Men förr eller senare så kommer den milstolpen att uppfyllas med råge. Om cirka 1 vecka så ska 1600 kr till investeras i fonderna, då bör 20 000 kr strecket passeras en gång för alla. Men vem vet hur dessa skakiga börser kommer att arta sig framöver.

Fonderna hos Savr Veckorapport 28 2022

GratisPortföljen tuffar på

För denna portfölj som just nu är den största så har det inte hänt så mycket under veckan som var. Eller jo, SBB slaktades på en rapport som såg värre ut än vad den var. Bolaget är verkligen pressat och det ska bli intressant att se hur den närmsta tiden ter sig.

GratisPortföljen tuffar på

Bolagets nedgång betyder att det fortfarande med råge är det sämst presterande innehavet i portföljen. Det är också portföljens nyaste innehav. Jag kommer att fortsätta köpa på mig aktier i bolaget för att snitta ned mitt GAV och öka utdelningen.

Bolagets nedgång betyder att det fortfarande med råge är det sämst presterande innehavet i portföljen. Det är också portföljens nyaste innehav.

Det blev en kortare rapport, men semestern är här och solen skiner! Jag hoppas att du som läser detta har en fantastisk sommar! Vi hörs igen om ett par veckor.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport 28 2022 – Svagt nedåt”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.