Slipp avgifter och valutapåslag på köp utomlands

Inlägget är reklam för P.F.C och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Med P.F.C, ett eget Mastercard samt en APP för privatekonomi, så slipper man alla extra avgifter och valutapåslag på köp utomlands. Plus att man kan ta ut upp till 3000 kr per månad, kostnadsfritt. En bra allt-i-allo tjänst som är perfekt om man är på resande fot då och då.

Det här är något som jag tycker låter vara riktigt bra för den som reser mycket. Jag har själv blivit medlem eftersom att jag tycker om att resa och ett kort utan valutapåslag låter riktigt bra.

Det står att man ska slippa ”alla extra avgifter på köp utomlands” men jag tvivlar på att det kan gälla lokala bankomatavgifter också, men jag vet inte.

Medlemskap är gratis som du kan se på bilden nedanför och via den här länken, gå med Via den här länken.

PFC utan avgifter och valutapåslag

Inga avgifter och valutapåslag

Förutom att man slipper avgifter och valutapåslag på uttag upp till 3000 kr så är deras APP även framtagen för att hjälpa dig hålla koll på din privatekonomi. Man kan bland annat chatta med andra i deras community och andra grupper, sätta veckobudget och se hur man följer den plus mera.

Jag passade på att beställa deras Mastercard eftersom att det kan vara riktigt bra att ha vid någon spontanresa. Vid längre resor kanske man tar ut mer än 3000 kr per månad men det är trots allt sparade pengar på avgifter och påslag.

PFC utan avgifter och valutapåslag

Jag ska testa kortet när jag får chansen och jag hoppas att det fungerar bra. Jag har beställt det, fått det och använt det inom Sverige men jag har inte hunnit testa det utomlands ännu. Jag är hittills supernöjd med P.F.C!

Kommentera jättegärna här nedanför och berätta om du redan har använt P.F.C eller om du också tänker göra det. Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Cashback på Facebook

Om du vill lära dig mer om hur du kan sluta ge bort pengar när du betalar något online så är du varmt välkommen att Läsa Här eller till Facebook-gruppen ”Vi som gillar cashback!”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.