Fyll på med D-Vitamin i vinter

Vintern är här vilket betyder att soltimmarna blir färre och färre. Jag har börjat äta kosttillskott för att få i mig mer D-vitamin. Det är något jag funderat över tidigare men aldrig tagit tag i.

Hittills så har jag bara ätit kosttillskottet i ett par veckor så jag har inte direkt hunnit märka någon skillnad. Jag hoppas dock att jag kan vara piggare och ha mer energi när vintern blir ännu mörkare.

Tidigare vintrar har jag tappat väldigt mycket energi och motivation, jag är skapt för att leva i solen och på stränder, inte i slask och snö. Skämt åsido, jag har aldrig gillat att frysa eller varit särskilt förtjust i vintern.

Samtidigt så har jag hört från som i gott sett alla som provat att äta kosttillskott under vintern att det har gett mer energi. Så i år tänkte jag testa på det och se om det fungerar bra för mig.

spacer cannabis cannabismarknad cannabisektor medicinskcannabis marijuana medicinskmarijuana marijuanasektorn marijuanamarknad

Sedan jag slutat dricka mjölk så får jag i mig än mindre D-vitamin så kosttillskottet kan förhoppningsvis väga upp där också. Samtidigt så har jag vistats mycket i solen i år och D-vitamin kan lagras, en del, i kroppen.

Kroppen bygger under sommaren upp ett lager av D-vitamin för att täcka en del av behovet under vinterhalvåret. Men i år så ska jag ändå öka på halterna genom att äta kosttillskottet. Förhoppningsvis så blir jag piggare av det!

Ett annat kosttillskott som jag skrivit mycket om tack vare cannabisaktierna i Kanada är CBD-olja. Jag har länge varit intresserad av att börja använda det och det verkar ju vara väldigt bra för hälsan och för många åkommor.

CBD-Olja

Om du också är intresserad av cannabis som kosttillskott och vill lära dig mer om det så kan du besöka en hemsida som handlar om just CBD-olja.

Där kan du läsa om och beställa olika slags oljor utifrån ditt behov. Det verkar finnas gott om fördelar med att använda oljan som kosttillskott, en vacker dag så ska jag ta tag i det och testa det själv.


Tack för att du läste inlägget”Fyll på med D-Vitamin i vinter”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.