Hitta och jämför prenumerationer

www.ihallandeinvest.se

I stort sett alla har vi någon slags prenumeration eller abonnemang. Det kan vara allt ifrån tidningar och streamingtjänster till mobilabonnemang. Jag tycker att man så ofta som möjligt ska se över sina löpande kostnader för att hålla utgifterna nere.

Alla är vi olika och gillar olika saker, för mig handlar det dock mest om att hålla koll på privatekonomin. Desto fler prenumerationer man har desto mer betalar förmodligen månadsvis.

Det är lätt att glömma bort en prenumeration eller ett abonnemang, ibland kan de ligga oanvända och kosta pengar i flera år innan man får för sig att avsluta det som inte används längre.

Jag är såpass gammalmodig att jag 2019 inte ens har ett mobilabonnemang. Tidigare hade jag dock Spotify, mobilabonnemang såväl som konto hos Netflix. Spotify framförallt är ju otroligt smidigt och om jag skulle skaffa en prenumeration/abonnemang igen så skulle det nog bli Spotify.

En fördel med att ha ett abonnemang eller en prenumeration är ju att man slipper krånglet med att manuellt fylla på kontantkortet eller att man missar att betala i tid. Så absolut finns det fördelar med att abonnemang såväl som prenumerationer.

Har man en tidning som man verkligen älskar att läsa så är det ju skönt att slippa gå till en butik för att köpa den, istället så kan den landa i brevlådan per automatik.

Hos prenumeration.online så kan man hitta och jämföra olika abonnemang samt prenumerationer. Du hittar massvis med tips och inspiration till tjänster som du kanske inte ens funderat på. Du hittar bland annat tidningar, boxar, matkassar och mycket mer.

Matkassar är faktiskt något som jag varit intresserad av att prova, det kanske blir dags att testa en sådan variant snart. När det blir dags så vet jag att kan hitta en intressant variant på prenumeration.online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.