Lista med 30 Aktier som delar ut varje månad

På den svenska marknaden så är det väldigt få bolag som kör aktieutdelningar flera gånger per år. Det finns en del undantag, oftast i form av preferensaktier, som delar ut åtminstone kvartalsvis men utbudet av aktier som delar ut varje månad är nästintill obefintligt. Vänder man däremot blicken mot den amerikanska marknaden så är utbudet helt klart större.

Nyare lista hittas genom att Klicka Här

Att få dina aktieutdelningar varje månad istället för en eller två gånger per år kan verka överflödigt men är faktiskt till din fördel. Eftersom att du får ut pengar varje månad så kan du återinvestera avkastningen snabbare när du får den varje månad. På så sätt bygger du bland annat upp snöbollseffekten snabbare.

Men med det sagt så är det först och främst den gruppen med investerare som lever på sina aktieutdelningar som gynnas av att köpa aktier som delar ut varje månad. Det blir nästintill som att få en vanlig lön fast att det är avkastning på ens investeringar i utdelningsaktier istället. Det vore något det!

Lista på 30 Aktier som delar ut varje månad

Hemsidan SureDividend listar bolagen från den amerikanska och kanadensiska marknaden och skriver även om fördelarna med att få aktieutdelningarna månadsvis. Jag kopierar in listan med bolag här nedanför för den som inte orkar klicka vidare till artikeln.

Bolagen i listan delar ut minst 90% av vinsten.

Nyare lista hittas genom att Klicka Här

Klickar du på länkarna till bolagen så kan du även läsa SureDividends analyser om varje case. Det här är något som kan vara riktigt lönsamt att sätta sig in i om man har tid och kapital till det. Jag har inte sett över deras analyser särskilt mycket men jag tänkte att det var en väldigt intressant lista som jag ville dela med er. Jag hoppas att den kan komma någon till användning.

Stort tack till Göran L i gruppen Utdelningsaktier på Facebook som tipsade om listan, en riktigt bra grupp för den som är intresserad av att bygga en pengamaskin.


Tack för att du läste ”30 Aktier som delar ut varje månad”! Du kan också läsa om Svenska Aktier som delar ut Kvartalsis.

4 thoughts on “Lista med 30 Aktier som delar ut varje månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.