Sammanfattning V. 35 – Positivt trots H&M

Den här veckan gick snabbare än vanligt och det blev inte många inlägg på bloggen. Det har inte hänt mycket alls annat än att H&M har rasat och att Trump och Kim tjafsar med varandra om kärnvapen.

Jag skrev ett inlägg om en investeringsmöjlighet som jag tror kommer att bli riktigt bra. Det handlar om FrilansFinans som ska genomföra en nyemission med hjälp av Pepins plattform. Läs mer om det här!

Cannabisportföljen

JAg tog hem lite vinst i HVST (Harvest One Cannabis) som jag kan komma att använda till FrilansFinans nyemission.

Jag klurar fortfarande kring huruvida jag ska sälja av HMMJ och köpa in mig i endast Aurora, Aphria och Canopy istället.

Aktierna och Fonden den här veckan

Aktierna och Fonden förra veckan

 

Lendify

Hos Lendify så har jag ingått i två nya lån under veckan som har gått.

Som ni kan se så gick jag emot min egen princip om att inte ingå i lån för under 100 kr men jag såg ingen anledning till att låta pengarna ligga stilla när det fanns ett 14.5% lån så då fick det bli för endast 70 kr.

Det har trillat in inbetalningar och jag blev väldigt, väldigt glad när 2 av mina lån som släpat ända till Påminnelse 3 betalades av enligt plan. Hoppas att låntagaren håller sig till planen från och med nu.

Pepins

Jag kikar som sagt med väldigt intresserade ögon på FrilansFinans nyemission och jag föreslår att du också gör det!

Läs mer på Pepins hemsida Här

Utdelningsportföljen

Utdelningsaktierna har gått framåt, ja förutom H&M då som verkligen har fått ta emot stryk den senaste tiden. Jag behåller innehavet i Utdelningsportföljen tills vidare men jag har också börjat snegla på Axfood som kan bli intressant att äga.

Än så länge så är jag fast beslutsam om att ge bolagen som jag har valt en ordentlig chans på minst ett par år att visa sig värdiga att vara kvar i Utdelningsportföljen.

Såhär ser Utdelningsportföljens innehav ut idag:

utdelningsaktier

Såhär såg Utdelningsportföljens innehav ut förra veckan:

innehav utdelningsaktiernaTack för att du läste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.