Aurora återkallar produkter pga. felmärkning

Det omtalade kanadensiska cannabis bolaget Aurora återkallar produkter. Men det är inte så farligt som det låter, det är ingen ny CannTrust-härva på gång. Två laster med olja hade felmärkts och återkallas därför för säkerhetsskull.

Totalt så handlar det om  19,716 stycken enheter av en produkt med namnet: ”San Rafael ’71 OG Chemdawg live resin cannabis extract”.

Produkterna är felmärkta på insidan men inte på utsidan, vilket lär kunna skapa förvirring för kunderna. Så för att inte riskera att en köpare får i sig fel dos så återkallar man produkterna.

Samtidigt som Aurora återkallar produkterna så påtalar man också att ingen i dagsläget har hört av sig eller klagat på produkterna.

Det är inte ovanligt att man återkallar felmärkta produkter, framförallt inom en sektor som är så pass hårt reglerad som denna.

Jag tycker man gör helt rätt som inte tar någon onödig risk och sätter kundernas bästa först.

Källa / Läs Mer:

spacer mindre

Kanadensiska bolag siktar på USA

På tal om de kanadensiska bolagen så uppmärksammas det nu mer och mer att dessa siktar in sig på USA inför en eventuell legalisering.

Det lär dock inte förvåna någon som håller lite koll på sektorn, det känns snarare som att en del av bolagen mest väntat på att just det här skall hända.

På USA:s sida av gränsen så väntas en avkriminalisering och legalisering på federal nivå och med det så öppnas enorma marknader i form av varje delstat.

I Kanada så finns det flera bolag som är redo efter att ha byggt upp tillverkning, logistiska lösningar och mera.

De kanadensiska bolagen lär inte ligga på latsidan utan jag tror att man kommer satsa hårt på att ta andelar i USA.

Dock så utmanas man ordentligt av redan etablerade MSO:er. Men USA kommer att bli en gigantisk marknad, OM det nu tillslut legaliseras på federal nivå.

Det ska bli spännande att se vad som händer! Tack för att du läste inlägget ”Aurora återkallar produkter”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.