Automatiserade investeringar gör jobbet åt dig

Sigmastocks-inlägg automatiserade investeringar

Om man inte vill ha sitt kapital på ett konto utan att få någon avkastning, men samtidigt inte har tid eller ork för börsen. Vad gör man då? Jo det finns nuförtiden en del olika tjänster man kan använda, just för att kunna njuta av automatiserade investeringar.

Tack vare dessa slags tjänster som erbjuder automatiserade investeringar så kan man lägga upp fötterna på bordet och låta någon annan göra jobbet.

Visst, det kan låta för bra för att vara sant men det är det faktiskt inte! Faktum är att det finns en del alternativ som verkligen fungerar. Sigmastocks är ett av dessa alternativ som du kan kika in om du är nyfiken på hur det fungerar.

Deras mål är att göra det enklare än någonsin för dig att investera i aktier och fonder. Deras tjänst erbjuder dig ett helt automatiserat aktiesparande i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser.

Att komma igång går fort och det tar bara några minuter, sedan så sköter sparandet sig själv: alltifrån från köp till optimering av din eller dina portföljer.

Man har även låga avgifter, så din vinst äts inte upp av rörliga kostnader som tur är. Förvaltningsavgiften på 0,35 – 0,39 % (av förvaltat kapital per år, inkl moms) är en av de lägsta på marknaden. Något som jag anser vara väldigt, väldigt viktigt.

spacer

Automatiserade investeringar som du skräddarsyr

Det fina med det här systemet är alla valmöjligheterna. Du kan nämligen själv välja bort sektorer som du inte vill investera i och på så sätt verkligen skräddarsy din portfölj enligt dina egna önskemål.

Man är också måna om att bygga och underhålla ett transparent system utan dolda avgifter eller fallgropar, allt för att du som investerare ska få bästa möjliga upplevelsen och resultat.

För den som inte har tid, ork eller lust att sätta sig in i aktier, fonder eller andra värdepapper så är det här verkligen ett riktigt bra alternativ. Framförallt med tanke på deras låga avgifter och möjligheten att själv välja och vraka i vad man vill investera i.

Du gör uppsättningen och deras system sköter resten åt dig! Surfa in till och bli medlem hos Sigmastocks redan idag för att kika igenom utbudet, att bli medlem är kostnadsfritt.

Tack för att du läste inlägget ”Automatiserade investeringar”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.