Cashback med hög återbäring – 2 minuter 500 kr

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Det är alltid lika roligt att hitta en Cashback med hög återbäring som man dessutom har nytta av att använda. Jag valde att testa den här tjänsten, det kostade mig 0 kronor och i cashback så fick jag över 500 kr tillbaka. Inte helt illa för något som tog två minuter att göra.

Jag hittade erbjudandet när jag sökte efter cashback med hög återbäring, roligt nog så hittade jag en med väldigt hög cashback som jag kan använda. Faktum är att alla som har delbetalningar, kreditkort och privatlån kan få hjälp, kostnadsfritt att sänka sina kostnader.

Så jag lade ut 0 kr, skickade en bild på en faktura och fick lägre ränta på min avbetalning samt 512 kr i cashback. Helt fenomenalt.

Ny till konceptet?

Vill du lära dig om vad cashback är, hur det fungerar och varför man får pengar tillbaka så börja med att läsa här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

spacer

Cashback med hög återbäring

Jag använde sidan RewardNetwork för att där får man 512 kr i cashback för denna tjänst. Man kan även nyttja tjänsten på flera andra sidor som ger cashback men då är återbäringen lite lägre.

Här kan du se min order som nu har blivit registrerad samt det e-mail från Anyfin som bekräftar att jag får sänkt ränta på min delbetalning:

rewardnetwork anyfin cashback hög återbäring pengar 1

 

rewardnetwork anyfin cashback hög återbäring pengar 2

Du hittar lätt erbjudandet från Anyfin genom att logga in, trycka på cashback, sen på kategorier, sen på ”loan & insurance”. Där har du Anyfin, klicka på deras länk och resten sköts automatiskt när du använder sidan.

Sidor med cashback på Anyfin:

Hämta du också

Det här var ett av de lättaste och bästa cashback-erbjudandena som jag hittat. Inte nog med att jag fick sänkt ränta på min delbetalning utan jag fick även över 500 kr i cashback! Det är inte ofta man hittar en så pass bra win-win så jag rekommenderar att du tar vara på möjligheten.

Varmt välkommen till nystartade Facebookgruppen “Vi som gillar Cashback“!

3 thoughts on “Cashback med hög återbäring – 2 minuter 500 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.