Hitta cashback-erbjudanden enkelt – 100 kr till

Jag får av och till frågor om var jag brukar hitta cashback-erbjudanden. ”Måste man surfa in på varje cashback-hemsida dagligen för att hitta bästa erbjudandena?” Nej faktiskt inte. Något som har underlättat enormt för mig i jakten på cashbacks är hemsidornas nyhetsbrev.

Oftast så får man på veckobasis ett mail från endera cashback-hemsida där olika erbjudanden listas eller lyfts fram. Det gör det väldigt enkelt att hitta cashback-erbjudanden som är värda att ta vara på.

Normalt sett så läser jag väldigt sällan sådana e-mails men efter ett tag så insåg jag att dessa faktiskt lönar sig att läsa. Man slipper då logga in på varje cashback-sida för att leta runt och kan istället snabbt scrolla igenom ett e-mail.

Det underlättar verkligen och sparar både tid och energi så det är något jag verkligen kan rekommendera dig att börja göra. Ju enklare det blir att hitta olika erbjudanden som ger cashback-pengar desto snabbare går det att samla ihop pengarna.

Men framförallt så blir det roligare eftersom att man slipper klicka runt lika mycket och leta ”i onödan” så att säga. Så istället för att jaga kan du låta erbjudandena hitta till dig genom nyhetsbreven. I veckan har jag samlat ihop ytterligare 100 kr i cashback-pengar som du kan läsa mer om i nästa stycke.

Är du ny till cashbacks? Börja här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar

spacer

Hitta cashback-erbjudanden

Tack vare deras e-mail så kunde jag snappa upp och nyttja erbjudandet hos Cashbackshopping om att prova på Illustrerad Vetenskap vilket ger 50 kr. Enkla pengar för att på prov läsa en intressant tidning i en månad. Kom alltid ihåg att om du inte vill förlänga eller fullgöra abonnemanget så behöver du säga upp det inom 2 veckor.

Sedan så har jag hos MyBonus signat upp på ett par olika hemsidor som enskilt inte ger så mycket, men det är ju totalen det handlar om.

Genom att bli medlem hos MonoSurveys, Kvdbil samt Kundpanel så fick jag ihop ytterligare 50 kr i cashback. En enkel hundralapp att samla in som självklart kommer att investeras i GratisPortföljen.

GratisPortföljen är ett projekt jag har där jag investerar alla pengar som jag får in från olika cashback-erbjudanden. Det vill säga, jag försöker få mina gratis-pengar att samla ihop ännu mera pengar åt mig. Hittills så ligger jag plus och jag hoppas att vinsten skall öka mer och mer ju tiden går.

Jag hoppas även att ditt cashback-samlande går bra och att du får en härlig höst!

Tack för att du läste inlägget ”Hitta cashback-erbjudanden”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.