Mer cashback till GratisPortföljen

cashback-hemsidorna cashback cash back

Denna vecka har jag samlat ihop mer cashback till GratisPortföljen. Jag har bland annat bytt elbolag, igen. Plus att jag har bytt mobilabonnemang till Vimla, samt utvärderat en tjänst för att läsa på nätet. Allt som allt så har jag runt 1200 kr på väg in till cashback-projektet.

Vad är cashbacks? Läs mer här!

Störst går först brukar man ju säga och det kanske är bäst att göra så nu också. Det som dragit in mest cashback den här gången var helt klart bytet av elbolag. Om du har följt bloggen ett tag så kommer du att känna igen namnet Greenely.

Jag har nämligen gjort den här dansen en gång tidigare. Via en bonus hos Cashbackshopping så fick jag 700 kr för att byta elbolag. Greenely har ingen bindningstid så man kan byta rätt så snabbt igen om man känner för det. Som tur var så hade jag en bonus hos Cashbackshopping som höjde min återbäring.

Den här gången fick jag 6 månader utan månadsavgift så jag ämnar testa elbolaget ett tag för att se vad jag tycker. Tidigare hade jag Fortum som jag också bytte till tack vare att jag skulle få cashback.

Så 700 kr tack vare Cashbackshoppings erbjudande med Greenely. Check.

Genom hemsidan Cashbacker så bytte jag även till ett mobilabonnemang hos Vimla. Det ger mig 165 kr i cashback samt lägre månadsavgift så det är en win-win. Därigenom provade jag även kostnadsfritt tjänsten Readly och fick 45 kr på det. Lägg på en värvning som är 50 kr och det är 260 kr på väg in till portföljen från den sidan.

Så det blev snabbt en tusenlapp intjänad som jag kommer investera i mitt projekt GratisPortföljen.

spacer

Över 1000 kr cashback till GratisPortföljen

Pengarna från Cashbackshopping och Cashbacker blir 960 kr totalt. Men roligt nog hade jag även 100 kr att ta ut från Refunder, från värvningar. Plus att jag provade tjänsten Wype genom sidan RewardNetwork vilket kommer ge 59 kr till, där hade jag också tjänat in från värvningar och kommer kunna ta ut 218 kr till när alla köpen är färdiga.

Totalt drog jag alltså denna vecka in 1278 kr genom att använda fyra olika cashbackhemsidor. Det lönar sig ofta att vara medlem på alla för att kunna jämföra erbjudanden.

Här är sidorna som jag är medlem på och använder:

Jag ser fram emot att kunna investera pengarna i GratisPortföljen och då är tanken som sagt att utöka i Gladstone Investment Corp. Nästa bolag blir nog Cibus, men vi får se!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.