Taku-Taku går med i Wolt

Jag har investerat i det onoterade bolaget Taku-Taku som fokuserar på vegansk snabbmat. Utöver det så brukar jag också använda hemkörnings-appen Wolt när jag är lat. Nu har bägge bolagen börjat samarbeta genom att Wolt tagit in Taku-Taku:s mat i deras utbud. I inlägget hittar du även en Wolt kampanjkod.

Det är genom plattformen Pepins som jag har investerat i Taku-Taku. Det känns som om satsningen ligger rätt i tiden då många vill äta bättre och nyttigare. Vegansk kost är inte bara god utan väldigt hälsosam, personligen så lyckas jag aldrig hålla mig till endast vegansk kost men ju mer desto bättre. Wolt kampanjkod: V021

Med koden ovan så får du 50 kr i krediter att beställa mat för när du blir medlem i Wolts system för hemkörning av mat. Skadar ju inte att få halva maten betald när man vill testa deras funktion.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Taku-Taku

”Vegan fast streetfood” marknadsför man sig som och man har restauranger i Sickla, vid Teatern Götgatan och i Hötorgshallen. ”Slow cooked fast food” som lagas på en endast veganska råvaror ger starka och goda smaker. Något som verkar stämma eftersom att man får väldigt bra recensioner av sina kunder.

Inspirationen till maträtterna och smakerna kommer från hela världen. Bland deras populäraste rätter så finner man Bhangra Tacos, Ssäm och Tempel Bowls. Taku-Taku säljer även hemmagjorda såser, kryddblandningar och inläggningar. På så sätt så kan man ta med sig smakerna hem till hemmet.

Jag valde som sagt att investera i bolaget när man gjorde en emission hos Pepins. Bolaget är ännu inte noterat på börsen men vem vet vad fram tiden kommer att bringa. Än så länge så verkar det gå åt rätt håll och jag är förväntansfull inför framtiden.

Än så länge så är bolaget så pass nytt att ingen handel har skett i bolaget sedan emissionen men det drar förhoppningsvis igång i år.

En lustig fotnot är att när Greta Thunberg, som lyfter klimatfrågor, blev intervjuad av Financial Times så valde hon Taku-Taku:s restaurang som plats för intervjun.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Wolt Kampanjkod

Vad är då Wolt? Jo Wolt är en app, finns även på nätet, där man kan beställa mat och få den levererad till platsen man befinner sig på. Jag har använt tjänsten flitigt, det passar perfekt när man känner sig lat eller helt enkelt inte har tid.

Maten kommer med cykel eller bil-bud och utkörningen kostar oftast väldigt lite. Har man tur så kan man även pricka in en kampanj som gör det väldigt billigt, framförallt om man är fler som delar.

Jag kan varmt rekommendera den och jag fortsätter att använda tjänsten. För nya medlemmar så kan man komma igång enkelt med en Wolt Kampanjkod. Anger du kampanjkoden ”V021” så får du 50 kr i krediter att handla mat för när du blir medlem. Så varför inte testa det redan till lunch idag eller imorgon? Perfekt när man är bakis!

Du kan ladda ned appen Här eller i app-store.


På tal om att beställa hem, har du beställt vin via XWine någon gång?
(affiliatelänk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.