Få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik

I det här inlägget kan du läsa om och få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik. En fond som jag personligen tycker är intressant och som fokuserar på ett intressant område. Anledningen till att du kan få 100 kr i den är för att jag använder plattformen Savr där nya medlemmar kan få det som välkomstbonus.

Länk för att få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik

Savr är en plattform jag använder eftersom att avgifterna där är mycket lägre än på andra plattformar eller hos andra depåer. Eftersom att jag tänker investera långsiktigt så kommer lägre avgifter göra en markant skillnad när ränta-på-räntan börjar ge effekt på riktigt.

Därför så föredrar jag att använda ett alternativ som hjälper mig att dra ned på de löpande avgifterna. Aktier investerar jag i via Avanza men fonder får bli hos Savr helt enkelt. Varför betala mer än nödvändigt? Savr är en pålitlig och stor plattform så jag oroar mig inte för att använda den.

Även små skillnader i avgifter kan göra stora skillnader på lång sikt. Det ska bli härligt att se det hela bära frukt så småningom. Tids nog så ska fondportföljen bli riktigt stor hoppas jag, men som alltid, den som lever får se!

Så om du funderar på att prova ett alternativ till din vanliga depå, så kan jag rekommendera Savr tack vare deras lägre avgifter och smidiga månadssparande.

spacer

100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik

Fonden Swedbank Robur Ny Teknik har jag valt till min fondportfölj tack vare fokusen på teknik och teknologi. Den har ett fint track record och jag tror man har gjort bra val.

Visst den har haft det lite tuffare i år mycket tack vare att Embracer och Sinch som är stora innehav haft det skakigt. Men det är långsiktigt starka bolag som jag tror kan generera god avkastning över tid. Sen så får vi ju vänta och se hur börserna artar sig framöver, det skakar ju rätt så rejält av och till.

Så här skriver Swedbank själva om fonden:

”Ny Teknik är en aktivt förvaltad aktiefond som huvudsakligen placerar i små och medelstora bolag i Sverige och Norden men som också har möjlighet att placera upp till 40 % av fondens tillgångar i bolag utanför Norden. Placeringarna koncentreras till bolag vars produkter och/eller tjänster har ett högt teknikinnehåll som till exempel IT/telekommunikation, läkemedels-/medicinteknik, miljöteknik och industriteknik.”

Jag gillar att man sprider riskerna i andra länder men som sagt så är det främsta valet till att jag valt fonden fokusen på teknik. Det här är fondens 10 största innehav just nu:

Få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik

Sist men inte minst så kan det vara värt att notera att hos Avanza hade jag betalat 1.44% i avgift för fonden. Hos Savr så betalar jag 1.12% i avgift istället. Så om du vill ge Savr en chans och få en välkomstbonus i Swedbank Robur Ny Teknik, följ min länk nedan och kika in deras plattform.

Länk för att få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik

Tack för att du läste inlägget ”Få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.