Insättningsbonus hos Savelend fram till nyår

Julen är snart här och Savelend bjuder alla sparare på en julklapp. Detta genom att du just nu får en insättningsbonus hos Savelend. Det vill säga, för allting du sätter in mellan 1:a november och 31:a december så får du 1% i bonus, upp till 1000 kr som maxtak.

Så om du har haft tankar på att börja investera hos Savelend eller att sätta in en större klumpsumma så är det verkligen hög tid att göra det nu. 1% låter kanske inte så mycket men alla pengar räknas och om du sparar där långsiktigt så kommer ränta på ränta göra dig gott med extra kapital.

Jag tycker att det är en schysst bonus som Savelend bjuder på och jag funderar på att sätta in lite extra nästa månad just för att dra nytta av bonusen.

För dig som inte är så insatt i vad Savelend gör eller är för något så är det en svensk plattform för P2P-lån. Där kan du investera i lån till privatpersoner och på sätt och vis bli din egen sorts bank.

Istället för att en bank lånar ut pengar och tjänar pengar på räntan så tjänar du på den räntan. Det är givetvis inte riskfritt men jag anser att Sverige är ett av de bästa länderna att göra detta i. Detta eftersom att vi har gedigna system som inkasso och kronofogden som försöker se till att lån faktiskt genomförs.

Om du är intresserad av att bli medlem hos Savelend så kika in stycket nedanför som kan öka på bonusen du får rejält.

spacer

Insättningsbonus hos Savelend + Välkomstbonus

För dig som vill gå med så kan du via min personliga inbjudningslänk få en välkomstbonus som baseras på hur mycket kapital du sätter in.

”Du och din vän får bägge inbjudningsbonusar när din vän skapar ett konto och fullföljer villkoren nedan inom 30 dagar.

5 000 (SEK) = 200 (SEK) Vardera

10 000 (SEK) = 400 (SEK) Vardera

20 000 (SEK) = 600 (SEK) Vardera

Nedan är din personliga refer-a-friend-länk som du använder för att bjuda in dina vänner: https://invest.savelend.se/refer-a-friend?id=071b6b35-48ca-9208-da0b-f1f59e6dcd7f

Varmt välkommen till Savelend om du väljer att gå med och stort tack om du nyttjar just min länk!

Tack för att du läste inlägget ”Insättningsbonus hos Savelend”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.