Cashback på alla köp med RefunderPay

Jag har nu fått mitt nya kreditkort som jag även har börjat använda. Inte nog med det utan min första cashback har till och med redan trillat in tack vare kortet. Kortet ger cashback på alla köp förutom uttag, bilköp och speltransaktioner. Nu i början så ger det 2% men nästa år får man 1% på köpen som görs med kortet.

Att få hem och börja använda kortet var smidigt och enkelt. Börja med att bli medlem hos Refunder, den här personliga inbjudningslänken ger dig 50 kr som välkomstbonus när du gör ett köp för minst 100 kr.

Beställningen av kortet kostar ingenting och det lär inom kort dimpa ned i din brevlåda. För mig tog det cirka en till två veckor. Sedan så är det helt enkelt bara att börja handla med det och cashbacken börjar samlas upp. När du fått ihop 100 kr i cashback så kan du flytta det till ditt Refunder-konto och sedan ta ut eller handla för pengarna.

För min del så kommer varje krona att gå till projektet GratisPortföljen där jag investerar mina cashback-pengar. Det är alltså pengar jag får tillbaka på köp som jag annars hade gjort ändå. Så för min del är det bara extra pengar som jag får in.

”Men det låter alldeles för bra för att vara sant ju?” Ja det finns ett par saker som man måste hålla koll på. Dels så är det ju ett kreditkort så du använder krediten när du handlar. Men betalar du av hela krediten varje månad, skjuts upp till nästa månad, så betalar du ingen ränta för pengarna.

spacer

Håll koll på detta

Men det är inte allt som man måste hålla koll på. För att det här kortet har en rätt så saftig avgift per år, fast första året är gratis. Sedan så ligger den årliga avgiften på 395 kr. Det betyder att du behöver spendera över cirka 40 000 kr för att börja tjäna på kortet. Det når jag upp och över utan problem årligen men det är viktigt att ha i åtanke.

Räkningarna har också en administrationsavgift på 45 kr om du inte använder e-faktura. Så det första jag gjorde när jag fått kortet var att aktivera just e-fakturor. Det sparar ju på miljön och pengar, kan inte bli bättre.

Jag tar heller inte ut kontanter med kortet eftersom att det dels inte ger någon cashback men också för att det medföljer en avgift på 3% av uttaget belopp, lägst 35 kr.

Så detta behöver du hålla koll på om du använder kortet:

 • Årsavgiften (första året är avgiftsfritt) är på 395 kr
 • Aktivera e-faktura så fort du får ditt kort för att inte betala 45 kr per avi
 • Ta inte ut kontanter med kortet
 • Framförallt: Betala av HELA din skuld varje månad för att inte betala någon ränta

Har du koll på dessa punkter och sköter det bra så kommer du, så länge du spenderar över 40 000 kr per år med kortet, tjäna in gratispengar! ”Det finns inga gratispengar” Jag vet, men med andra kort hade du fått 0 så det är ju ändå lite så.

Plus att det här kortet till skillnad från andra som erbjuder cashback inte har något max tak på hur mycket cashback du kan tjäna in per år.

spacer

Cashback på alla köp

Så som sagt, förutom kontantuttag, bilköp och speltransaktioner så får du cashback på alla köp du gör. Gå och handla på affären = Pengar tillbaka. Köp en kebabtallrik = Pengar tillbaka. Köp nya kläder = Pengar tillbaka. Visst, 1% är inte jättemycket men det är betydligt mer än 0.

Så jag är glad över att kortet finns och har som sagt redan börjat använda det. Kortet har förutom cashback på alla köp även ett gäng andra förmåner och bonusar som man kan ha i åtanke.

 • Du kan ha upp till 50 000 kr i kredit
 • Det ingår otursförsäkring på saker du köper med kortet
 • Bokar du en resa med kortet så ingår reseförsäkring inkl. avbeställningsskydd och ersättning för läkarvård
 • Du får 15% rabatt på alla rumstyper på samtliga Nordic Choice Hotell i Norden
 • Handlar du med kortet via Refunders hemsida så får du 2% i cashback istället för 1%
 • Du får alltid 15 öre rabatt/liter drivmedel när du tankar och betalar med kortet
 • Ni kan ha flera kort för ett hushåll, samla cashback tillsammans utan att krångla med att dela på ett enda kort

Så det här tror jag rätt så bra sammanfattar varför jag har skaffat det här kortet och börjat använda det. Jag har inget som helst reklamavtal eller liknande med Refunder utan jag älskar cashbacks och jag ser fram emot att investera pengarna jag får tillbaka för min konsumtion.

Om du ska skaffa kortet, kom ihåg att läsa igenom infon på deras hemsida så att du har koll på allting och hur upplägget fungerar. Och var oerhört försiktig med att nyttja kredit som du inte är säker på att du kan betala av nästa månad.

Om du börjar betala ränta för krediten så äts cashback-pengarna du ska få tillbaka snabbt upp och då finns det ingen poäng med att använda kortet! Var alltid försiktig med kredit helt enkelt!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.