En digital brevlåda med plats för allt

Billo

Räkningar, fakturor, viktiga brev och andra mindre roliga saker finns det gott om i livet. Något som kan göra det hela ännu tråkigare är att de finns på olika ställen. Vilket gör att man riskerar att betala av de i tid så att man åker på onödiga avgifter. Men det går att lösa, med en smart digital brevlåda!

Istället för att försöka komma ihåg vilken faktura du har på mailen, vilken du får in på banken och vilken du får via snigelpost så kan du samla allt på ett och samma ställe.

Det gör det väldigt mycket smidigare att betala av allting i god tid, så att man slipper riskera en onödig och trist påminnelseavgift. Om du har allt på ett och samma ställe behöver du inte försöka komma ihåg att kolla mailen eller andra ställen för att inte missa en räkning.

Jag vet själv hur lätt det är att man råkar glömma bort en räkning man bara får på mail eller via brev. Men det slipper jag oroa mig för nu! Äntligen!

spacer

En smart digital brevlåda

Den nya och smarta digitala brevlådan BILLO är en perfekt lösning för detta. Du kan nämligen samla alla dina inkommande fakturor och andra brev i deras APP! På så sätt slipper du oroa dig och kan istället fokusera på allt det goda i livet.

Framförallt så kan du ju placera pengarna på börsen, istället för att betala en förseningsavgift för någon räkning som du råkat missa.

Du kan snabbt och enkelt skapa ett konto på deras hemsida och börja dra nytta av smidigheten som APP:en låser upp. ”Jaha, det låter ju bra men hur mycket betalar jag för det då?” Inte ett öre!

BILLO är helt gratis så passa på att skaffa det redan idag, du kommer fort inse hur skönt det är att ha allting samlat på ett och samma ställe. Hej då påminnelseavgifter, hej lugn och ro!

Surfa in på deras hemsida eller ladda ned APP:en direkt från APPstore.

Tack för att du läste inlägget ”En digital brevlåda med plats för allt”!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.